FACEBOOK ADVERTEREN

Breng jouw business succesvol op de markt door maximaal resultaat te behalen uit Facebook adverteren.

Met Facebook advertenties bereik je de mensen die het meest relevant zijn voor jouw bedrijf.

Definieer je doelgroep met slimmere targeting bij de advertenties

Om je doelgroep zo specifiek mogelijk te maken, kun je gebruik maken van locatie, demografische gegevens, interesses, gedrag en connecties.

Bereik nieuwe klanten die vergelijkbaar zijn met je huidige klanten

Wanneer je je bron doelgroep hebt achterhaald, kun je op basis van hun gegevens nieuwe advertenties maken. Deze zijn dan volledig gericht op de criteria van al bestaande klanten.

Wist je dat dagelijks zo’n 7 miljoen Nederlanders gebruik maken van Facebook?

Fotografie

Bepaal je doelgroep met slimme targeting

Met Facebook advertenties kun je die mensen aanspreken die relevant zijn voor jouw bedrijf. Je kunt ze targeten door verschillende gegevens als locatie en interesses. Ook is het mogelijk om op basis van jouw websitebezoekers, Facebookpagina bezoekers of e-maillijsten doelgroepen te maken. Van deze doelgroepen kan je dan ook weer vergelijkbare doelgroepen maken om potentiële nieuwe klanten te bereiken.

Facebook adverteren uitbesteden?

Het adverteren op Facebook kan verwarrend zijn door de vele targeting opties. Je kan dit aan ons uitbesteden. Wij kunnen de advertentieteksten schrijven, beeldmateriaal creëren en alles analyseren. We verwerken dit in analyses die we samen doornemen zodat we beide weten waar we mee bezig zijn.

Wil je graag hoger ranken in Google? Ook daarmee kunnen wij je helpen. Ben jij benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van SEO? Klik dan hier voor meer informatie. Naast Facebook kun je ook bij ons terecht voor Instagram adverteren.

 

Zoekmachine adverteren

Wist je dat?

Video’s genereren gemiddeld +600% meer interactie op Facebook.

Dagelijks gebruiken 1,84 miljard mensen Facebook. Op jaarbasis stijgt het aantal dagelijkse gebruikers met +10,8%.

Gemiddeld klikt een Facebook-gebruiker elf keer per maand op een Facebook-advertentie.

Voordelen van Facebook adverteren

Grote bereikbaarheid: Facebook heeft een enorme gebruikersgroep, wat betekent dat bedrijven een groot publiek kunnen bereiken met hun advertenties.

Gericht bereik: Facebook biedt advertisers de mogelijkheid om gericht hun doelgroep aan te spreken door gebruik te maken van gegevens over demografie, locatie en interesses van de gebruikers.

Verschillende formaten: Er zijn verschillende formaten qua content creatie voor Facebook-advertenties, waaronder foto’s, video’s, verhalen en display-advertenties, zodat bedrijven het juiste formaat kunnen kiezen voor hun specifieke doelen en boodschap.

Meetbaarheid: Facebook biedt uitgebreide analysemogelijkheden voor advertenties, waarmee bedrijven kunnen meten hoe effectief hun campagnes zijn en waar nodig aanpassingen kunnen maken.

Betaalbaar: Facebook biedt een betaalbare manier om een groot publiek te bereiken en de impact van advertenties te meten, wat het aantrekkelijk maakt voor bedrijven en organisaties met beperkte budgets.

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat Facebook adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

 

 

1 + 15 =