1055% ROAS MET GOOGLE ADS VOOR ALPACAFARM VORSTENBOSCH

Project Case

Klant

Alpacafarm Vorstenbosch

Team

Leroy

Dienst

Google Ads

Categorie

Dag activiteiten

Sinds oktober werken we samen met Alpacafarm Vorstenbosch. De samenwerking bevat Google Ads (zoekmachine adverteren), SEO, e-mailmarketing en inmiddels ondersteunen we ook met videografie. En wees nou eerlijk, wie wilt er niet een leuke alpaca filmen? Op alle vlakken behalen we mooie resultaten, maar Google Ads springt er echt bovenuit!

Google Ads voor Alpacafarm Vorstenbosch

Meer over Alpacafarm Vorstenbosch

De alpaca boerderij van Willem-Mathijs en Anne bestaat inmiddels 10 jaar en is de meest complete alpaca boerderij van Nederland. Begonnen vanuit een fokkerij, wat ze nog steeds zijn, kan je nu ook terecht voor wandelingen, meet & greets, picknicks, een lunch of high tea en zelfs overnachten! Ze doen dit met 40 collega’s en 60 leuke alpaca’s. Een bezoek waard, toch?

Wat hebben we gedaan?

Wij kregen de vraag of we ondersteuning konden bieden op het gebied van online marketing. Ze wilden graag hun positie behouden en verbeteren in de groeiende markt. Door een toenemend aanbod zien ze ook kansen om meer gasten te ontvangen. 

We zijn stapsgewijs aan de slag gegaan met Google Ads als startpunt. We hebben verschillende campagnes ingericht die gefocust zijn op de activiteiten die worden aangeboden. In de campagnes hebben we gebruikt gemaakt van alle opties die Google aanbiedt om een zo compleet beeld te schetsen naar de potentiële bezoekers. Zo hebben we de Search campagnes voorzien van afbeeldingen, extensies en prijzen. De bezoeker krijgt direct veel informatie tot zijn beschikking.

De advertenties houden we up-to-date door constant te optimaliseren, maar ook rekening te houden met seizoenen, evenementen en de veranderingen die de alpaca’s doormaken. Wanneer ze geschoren worden, moet dit ook terugkomen in het beeldmateriaal dat we gebruiken.

Alpacafarm Vorstenbosch Google Ads roas resultaten
Alpacafarm Vorstenbosch Google Ads roas resultaten
Alpacafarm Vorstenbosch Google Ads roas resultaten

Resultaten Google Ads campagne

Google Ads diende bij te dragen aan de reserveringen van de activiteiten, zonder de andere kanalen te benadelen. We kunnen met trots zeggen dat we dit hebben bereikt met een ROAS van 1055% sinds we zijn gaan samenwerken! Inmiddels liggen we zelfs boven dit percentage.

Statistieken:

  • 1055% ROAS (Return On Ad Spend)
  • 4,99% conversiepercentage
  • 900+ conversies

Dit zijn zeer mooie statistieken waar we op door kunnen bouwen. We gaan dan ook starten met fase 2 van de Google Ads strategie en onder andere starten met YouTube. We hebben namelijk een nieuwe bedrijfsvideo opgenomen.

Alpacafarm Vorstenbosch Google Ads ROAS resultaten

Verdere samenwerking

Eerder zeiden we al dat we ook e-mailmarketing en zoekmachine optimalisatie doen voor Alpacafarm Vorstenbosch. De organische vindbaarheid was al zeer goed, maar we zagen nog kansen om de vindbaarheid uit te breiden. We zien ook hier een stijging in zowel verkeer als conversie. E-mailmarketing was een nieuw kanaal, wat tot op heden nog nooit gebruikt was. Door gebruik te maken van een her activatie campagne hebben we een mooie maillijst die we maandelijks benaderen met informatie en sales.

Wil jij meer weten over Google Ads en wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

9 + 2 =