ONS TEAM

Jordi Sloots

Founder

Jarenlange ervaring in social media en fotografie. Runde jarenlang een blog met 300.000 bezoekers per maand en besloot toen zijn agency te lanceren.

Leroy

Senior online marketeer

Met jarenlang ervaring in de online marketing heeft Leroy zich in korte tijd al onmisbaar gemaakt voor The Creators Hub.

Nick van Rhee

Junior online marketeer

Online marketing heeft de toekomst en dat beseft Nick maar al te goed. Nick liep stage en is daarna als fulltimer blijven hangen!

Sanne Marcellis

Fotografe & editor

Sanne is afgestudeerd fotografe en weet in elke situatie precies wat er nodig is qua gear en licht zodat jij het beste resultaat krijgt.

Lawa Chalabi

Content Creator

Je hebt creators en je hebt creators. Lawa moet in haar enthousiasme om te creĆ«ren soms geremd worden, maar is op de hoogte van alle trends. TikTok = Lawa’s life.

Patricia Boogers

Social media specialist

Patricia is enthousiast bezig met het beheren van verschillende social media kanalen. Ze brengt verder haar creatieve talenten tot uiting in onze creatie en design.

Manu Heynis

Social media specialist

Manu kent alle in’s & out’s van social media. Naast planningen is ze ook bezig met het bedenken van campagnes die klanten verder helpen.

Dewi Kanters

Social media

Dewi loopt stage bij The Creators Hub en heeft zich daarin meer dan bewezen. Wij houden niet van het woord ”stagiair”, maar zijn onwijs blij met de stageperiode van Dewi.

Mike v/d Kerkhof

Videograaf

Mike leeft voor video en we laten hem dan ook vooral doen waar hij goed in is. De vetste video’s, beste edits en dat voor een breed scala aan klanten.

Chynna Fallandt

Fotografe

Chynna heeft een voorliefde voor fotografie en de corporate events zijn haar op het lijf geschreven. Komt er een minister langs? Dan is Chynna al onderweg.

Dave Cruijssen

Fotograaf

Dave blijft in zichzelf investeren en wordt beter met de week. Fotografie, editten, retouchen. Dave is your go to guy.

You?

Share your skills

Heb jij unieke kwaliteiten om ons team te versterken? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Trusted by world's best brands!

Kom jij ons team versterken?

Wil jij The Creators Hub versterken met jouw unieke kwaliteiten? We komen graag met je in contact.

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

 

 

2 + 10 =