TikTok adverteren 

Overweeg je TikTok als het volgende podium voor jouw bedrijf? Bij The Creators Hub begrijpen we dat TikTok adverteren in deze tijd een krachtige strategie is om je merk in de schijnwerpers te zetten. Samen bouwen we aan een visuele identiteit voor jouw bedrijf, die indruk maakt en impact heeft. 

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Snel schakelen

Alles in-house

Professionele content

Jarenlange ervaring

9 + 7 =

TikTok adverteren 

Overweeg je TikTok als het volgende podium voor jouw bedrijf? Bij The Creators Hub begrijpen we dat TikTok adverteren een krachtige strategie is om je merk in de schijnwerpers te zetten. Samen bouwen we een visuele identiteit voor jouw bedrijf, die indruk maakt en impact heeft. 

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Snel schakelen

Alles in-house

Professionele content

Jarenlange ervaring

3 + 10 =

Waarom TikTok adverteren?

In een wereld waar de aandachtsspanne korter is dan ooit en mensen eindeloos blijven scrollen, is TikTok het platform dat opvalt. Met meer dan een miljard actieve gebruikers wereldwijd, biedt TikTok een mooie kans om je merk te presenteren aan een divers en betrokken publiek.

Waarom zou je op TikTok adverteren? Simpelweg omdat het de snelste manier is om je merkbekendheid te vergroten, betrokkenheid te stimuleren en resultaten te boeken. 

tiktok adverteren
TikTok adverteren

Wat maakt TikTok interessant?

TikTok staat bekend om zijn creatieve en levendige gemeenschap. Met de nadruk op korte, pakkende video’s, wat ook wel short form content wordt genoemd. biedt het platform een speeltuin voor creatieve uitingen. Ook het het unieke kenmerk om snel viraal te gaan. Een goed gemaakte TikTok-advertentie kan snel worden opgepikt en gedeeld door gebruikers, waardoor je bereik exponentieel groeit.

Door op TikTok te adverteren, positioneer je je merk op een platform dat nog steeds aan het groeien is. Dit biedt de kans om een loyale fanbase op te bouwen en je merk te vestigen als een pionier op TikTok.

Hoe gaan wij je helpen?

Bij The Creators Hub snappen we de waarde van TikTok in deze tijd. Ons team van ervaren content creators, online marketeers en social media experts werken nauw samen om er een geslaagde campagne van te maken. Van het maken van de TikTok video zelf tot het op- en inzetten van een social media strategie om jouw doelgroep te bereiken.

Bij The Creators Hub geloven we in meetbare resultaten. We volgen en analyseren de prestaties van elke advertentiecampagne, waarna we deze terugkoppelen en bespreken met jou. Door continu te optimaliseren, zorgen we ervoor dat je investering in TikTok adverteren maximale impact heeft op je bedrijf. 

TikTok adverteren

Wij werken voor toffe klanten

magioni pizza
fit bit logo
fuzetea logo
TikTok adverteren

5 voordelen van TikTok adverteren

Betrokkenheid op zijn hoogst

Slimme targeting voor jouw doelgroep

Bouw in een korte tijd een loyale fanbase op

Veel potentie om snel viral te gaan

Bereik de jongere generatie

TikTok adverteren

5 voordelen van TikTok adverteren

Betrokkenheid op zijn hoogst

Slimme targeting voor jouw doelgroep

Bouw een loyale fanbase op

Veel potentie om snel viral te gaan

Bereik de jongere generatie

Tevreden klanten aan het woord

Thomas van der Biezen
Thomas van der Biezen
2024-05-06
Ik maak voor mijn bedrijf OPUS pod al ruim 3 jaar gebruik van The Creators Hub als vaste creatieve partner voor fotografie en social media beheer. Fijne en kundige partij, die met je meedenkt. Het fijne aan de Creators Hub vind ik dat zij echt uitblinken in goede fotografie, een perfect startpunt voor je online aanwezigheid als merk; een (goede) foto zegt immers meer dan duizend woorden.
Jurgen Sloots
Jurgen Sloots
2024-04-30
The Creators Hub heeft ons fantastisch geholpen met o.a. foto shoots, drone opnames, social media, zoekwoordenonderzoek, SEO en SEA en webshop ondersteuning voor onze outdoor merken Buteo Photo Gear & Stealth Gear. Jordi & team, bedankt! Jurgen Sloots, Greentree64 B.V. | Valkenswaard
Carl Slenders
Carl Slenders
2024-04-24
Top bedrijf! Goed advies en kwaliteit!
Dave van Gulik
Dave van Gulik
2024-04-21
Jordi, Sanne en het team helpen je perfect op weg met de foto’s die je nodig hebt. Ze denken mee en met hun fantastische nieuwe locatie op Strijp-S krijg je hele gave foto’s! Dank je wel
Ísey Skyr
Ísey Skyr
2024-02-20
Super fijne partij om mee samen te werken. Flexibel, goede communicatie en betrouwbaar. Dikke aanrader!
Mandy Adrichem
Mandy Adrichem
2023-07-18
We werken al jaren samen met Jordi als onze vaste fotograaf. Hij staat altijd voor ons klaar, is professioneel en vriendelijk!
Willem-Mathijs van der Aa
Willem-Mathijs van der Aa
2023-07-04
Hele fijne club om mee samen te werken. Snel schakelen en verstand van zaken!
WorldSkillsNL
WorldSkillsNL
2023-06-21
The Creators Hub kan goed inspelen op last minute verzoeken, schieten fantastische beelden en weten waar ze het over hebben. Wij zijn dan ook onwijs blij met de samenwerking en gaan deze de aankomende jaren voortzetten! 100% een aanrader!
Ilse van den Ham
Ilse van den Ham
2023-02-15
Een jaar geleden ben ik vanuit Hoppenbrouwers Techniek de samenwerking met Jordi aangegaan. Jordi verzorgt onze projectfotografie en daarnaast pakt hij ook regelmatig andere shoots op. Samen met Jordi hebben wij één stijl weten te creëren met onze fotografische content en onder andere onze nieuwe werken-bij website een geweldige look-and-feel weten te geven. Jordi is creatief, meedenkend en flexibel. Last minute aanvragen/wijzigingen zijn nooit een probleem. En daarnaast maakt hij gewoon prachtige foto’s! Wij zijn erg blij met deze samenwerking.

Zij gingen je voor

Voor DOMIBO Radio zijn we aan de slag gegaan met TikTok. Van content schieten tot het editten. Dit waren een aantal van de resultaten die we hebben behaald:

1.383.628 impressies

553.703 video views

5.700+ likes

20+ video's

Een geslaagd project dus. Ben je benieuwd hoe we bijvoorbeeld influencers in hebben gezet voor een TikTok campagne? Bekijk de cliëntcase van Alpacafarm Vorstenbosch.

Interview van Domibo Radio (door Eindhoven365).

Veelgestelde vragen

Doen jullie ook op andere platformen adverteren?

Yes, naast TikTok, adverteren we ook op Instagram, Facebook en LinkedIn. Elk platform heeft zijn eigen voordelen en publiek. Je kunt ervoor kiezen om de platformen apart in te zetten of in een gezamelijke campagne. 

Maken jullie de content zelf?

Onze fotograven staan klaar om professionele content te maken voor jouw bedrijf. Deze zijn in te zetten voor bijvoorbeeld advertenties, flyers, voor op de website, productfoto’s, promovideo etc.

Welke levertijden hanteren jullie?

Dit verschilt per project. We kijken dan naar de complexiteit van de nabewerking, de hoeveelheid beeld, maar ook naar de wens van de klant.

Heb je spoed? Dan kunnen wij met ons team zeer snel handelen.

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat TikTok adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hier dan je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

14 + 5 =