User Generated Content creëren

User Generated Content (UGC) is op dit moment enorm populair. Wil jij je advertenties niet zelf creëren, dan is dit de manier. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste creators voor ads die converteren.

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Snel schakelen

Gevulde website en socials

Content die converteert

UGC oogt authentieker

13 + 1 =

Wat is User Generated Content?

Letterlijk betekent User Generated Content ”content die gemaakt is door gebruikers”. Tegenwoordig wordt deze content veel ingezet voor advertenties omdat dit authentieker over kan komen dan gewone advertenties. Deze ogen soms te professioneel, waardoor er ook wordt gekozen voor User Generated Content.

Wij vinden de combinatie van beide zaken erg goed werken en zouden naast UGC dus ook zoekmachine adverteren adviseren.

Bij het gebruik van UGC geven creators bijvoorbeeld ratings, reviews of doen aanbevelingen. Het creëren van social proof is hierbij erg belangrijk zoals Robert Cialdini in zijn boek al aanhaalde!

 

iemand die user generated content maakt

Wij werken voor toffe klanten

magioni pizza
fit bit logo
fuzetea logo
een creator die user generated content opneemt

5 voordelen van User Generated Content?

Snelle levertijden

Oogt authentiek

Maak gebruik van creators hun autoriteit

Denken mee in het proces

Volledig naar wens in te vullen

een creator die user generated content opneemt

5 voordelen van User Generated Content?

Snelle levertijden

Oogt authentiek

Maak gebruik van creators hun autoriteit

Denken mee in het proces

Volledig naar wens in te vullen

Tevreden klanten aan het woord

Mandy Adrichem
Mandy Adrichem
2023-07-18
We werken al jaren samen met Jordi als onze vaste fotograaf. Hij staat altijd voor ons klaar, is professioneel en vriendelijk!
Willem-Mathijs van der Aa
Willem-Mathijs van der Aa
2023-07-04
Hele fijne club om mee samen te werken. Snel schakelen en verstand van zaken!
WorldSkillsNL
WorldSkillsNL
2023-06-21
The Creators Hub kan goed inspelen op last minute verzoeken, schieten fantastische beelden en weten waar ze het over hebben. Wij zijn dan ook onwijs blij met de samenwerking en gaan deze de aankomende jaren voortzetten! 100% een aanrader!
Ilse van den Ham
Ilse van den Ham
2023-02-15
Een jaar geleden ben ik vanuit Hoppenbrouwers Techniek de samenwerking met Jordi aangegaan. Jordi verzorgt onze projectfotografie en daarnaast pakt hij ook regelmatig andere shoots op. Samen met Jordi hebben wij één stijl weten te creëren met onze fotografische content en onder andere onze nieuwe werken-bij website een geweldige look-and-feel weten te geven. Jordi is creatief, meedenkend en flexibel. Last minute aanvragen/wijzigingen zijn nooit een probleem. En daarnaast maakt hij gewoon prachtige foto’s! Wij zijn erg blij met deze samenwerking.
Indira van Veen
Indira van Veen
2023-01-16
Door de ervaring die The Creators Hub in huis heeft weten ze met weinig woorden iets moois neer te zetten. Wij hebben hierdoor een prachtige en duidelijke website. En de foto’s van onze projecten gemaakt door Jordi zijn precies zoals we hadden gehoopt. Een aanrader voor iedere onderneming een boost te geven.
Thym By Parkzicht
Thym By Parkzicht
2023-01-11
Voor diverse projecten samengewerkt met The Creators Hub. Fijne communicatie en leuke ideeën. Zijn flexibel in de samenwerking en weten de trends en ontwikkelingen binnen marketing goed te vertalen naar bruikbare campagnes.
Olav de Bruijn
Olav de Bruijn
2023-01-10
Een prettige samenwerking gehad met Jordi. Goede communicatie en snelle levering van foto's. Kortom ik zou zeker weer met hem samenwerken in te toekomst en is ook van harte aan te bevelen!
Denice Kingma
Denice Kingma
2022-11-08
Ontzettend te spreken over de kwaliteit van de content, zowel foto- als videografie. Stelt zich flexibel op om shoots in te kunnen plannen. Daarnaast heel tevreden over consultancy rondom campagne optimalisatie (google ADS & Meta). In korte tijd zijn onze campagnes beter meetbaar en zien we een duidelijke stijging in het aantal reserveringen voor locatie Mooie Boules Eindhoven. Kortom: all-round bureau voor online marketing!
Wikke Peters
Wikke Peters
2022-11-04
Fantastische foto's, gemaakt door Jordi Sloots. Snel geleverd en een zeer prettige communicatie!
Imke Vis
Imke Vis
2022-11-03
Samenwerken met Jordi is een feestje! Zelfs met aanvragen die kort dag zijn is hij zo flexibel als mogelijk en denkt hij graag mee. Of het nu voor een zakelijk evenement of een bruiloft is, Jordi weet wat te doen!

een creator die user generated content opneemt

Zo werkt User Generate Content

1: Wensen afstemmen

Samen bekijken in een gesprek wat de wensen zijnvan jouw bedrijf

2: Uitkiezen van creators

Met ons team zoeken we creators die User Generated Content kunnen maken. Wie past bij jouw message?

3: Afstemmen & opnemen

Nadat de wensen zijn afgestemd krijgen ze creators een creative brief met daarin alle randvoorwaarden van de campagne. Vervolgens nemen zij de content op!

4: Oplevering & livegang

Nadat de beelden door jou zijn goedgekeurd kunnen de beelden live. Dit kan organisch, maar ook zeker met advertenties.

Veelgestelde vragen

Wat kost het om User Generated Content te maken?

Dit is per situatie anders. Afhankelijk van wat wij afspreken qua deliverables kunnen we een prijsopgaaf doen. Heb je een vast budget? Dan kunnen wij je ook een voorstel doen qua deliverables.

Werken jullie in heel Nederland?

Yes, wij werken in heel Nederland. Daarnaast zijn we ook beschikbaar voor klussen in het buitenland indien nodig. Zo zijn de afgelopen jaren onder andere in Brazilië, Polen, België, Duitsland, Curaçao en Spanje aan het werk geweest.

Met User Generated Content hoeven we niet perse op een locatie op te nemen. Wanneer de producten of diensten bij de creator kunnen worden geleverd zijn we good to go!

Welke levertijden hanteren jullie?

Dit verschilt per project. We kijken dan naar de complexiteit van de nabewerking, de hoeveelheid beeld, maar ook naar de wens van de klant.

Heb je spoed? Dan kunnen wij met ons team zeer snel handelen.

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat bedrijfsfotografie voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hier dan je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

9 + 11 =