VIDEOGRAFIE

Videografie is, net als fotografie, niet meer weg te denken in 2023. De toenemende vraag is niet bij te houden, evenals de technische ontwikkelingen. Onze specialisten zijn super sterk in het schieten van beelden. Deze beelden zijn te gebruiken als promo- bedrijfsvideo, Instagram en TikTok video’s en nog veel meer! Alles wordt gemaakt in goede samenwerking. Er wordt goed geluisterd naar jouw wensen en in combinatie met de ervaring en professionaliteit van de content creators, worden het mooie en unieke beelden. 

Op de hoogte blijven? Spar met ons!

Bedrijfsvideo's

Je bedrijf in beeld brengen en daarmee aan de buitenwereld laten zien wie je bent en wat je doet. Een bedrijfsvideo is daar de ideale tool voor.

Shortform video's

Meest populaire video format voor alle social media kanalen. Dit heeft de toekomst, maar dat heeft nog niet iedereen door.

Advertentie video's

Wil je video’s laten maken die je kunt gebruiken voor je advertenties? Wij beschikken over enorm veel data en weten daardoor wat werkt. En wat niet.

61% van de mensen geeft aan eerder tot aankoop over te gaan wanneer een bedrijf unieke content gebruikt.

Fotografie

Werkwijze

Misschien ben je je voor het eerst aan het oriënteren om voor het eerst video’s te laten maken. Wil je een eenmalige videoproductie of wil je maandelijks content voor al je social media kanalen en advertenties? Voor elke partij kunnen wij van toegevoegde waarde zijn met ons team van getalenteerde creators.

Voor klussen in videografie hebben we een aantal stappen ingebouwd;

1. Vrijblijvende call m.b.t. de klantwensen.

2. Voorstel n.a.v. input vanuit call.

3. Bij een akkoord plannen we de datum(s) van de shoot in.

4. Daarna volgt een voorbereidende call. In deze call bespreken we alle belangrijke zaken ten behoeve van de shoot. Na afloop zullen wij zorgdragen voor een moodboard, script en bijvoorbeeld een template voor de shotlist. Uiteraard delen we dit met je voor een definitief akkoord.

5. Shoot day, met alle input gaan wij met de beste creators en modernste apparatuur aan de slag om content te maken die écht impact maakt.

6. Na afloop ontvang je de beelden, volledig bewerkt, binnen de afgesproken termijn in je mailbox of op een online link die je kunt delen met je collega’s, vrienden of genodigden.

Goede content zorgt voor een sterkte content marketing strategie en social media strategie. Benieuwd wat deze inhouden? Check de pagina’s of stuur ons een berichtje. Let’s talk!

 

Videografie
Videografie

Voordelen van videografie?

Herkenbaarheid van je merk

Professionele uitstraling

Input van socials, mailings, advertising & website

Volledige controle over output

Snelle levertijden

Videografie

Voordelen van videografie?

Herkenbaarheid van je merk

Professionele uitstraling

Input van socials, mailings, advertising & website

Volledige controle over output

Snelle levertijden

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat videografie voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

2 + 12 =