ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als search engine advertising (SEA), is een vorm van online adverteren waarbij advertenties worden weergegeven boven of onder de organische zoekresultaten op zoekmachines zoals Google en Bing.

Wil jij meer zichtbaarheid creëren voor jouw bedrijf met Google adverteren? Wij helpen je ermee!

Search Ads

Tekstuele advertenties in de zoekmachines van Google en Microsoft.

Shopping Ads

Product advertenties in de zoekmachine. Ideaal voor e-commerce.

YouTube Ads

Video advertenties op YouTube. Goed voor branding en e-commerce.

Display Ads

Banners op verschillende websites. Vaak gebruikt voor remarketing.

Meer dan 80% van de bedrijven wereldwijd vertrouwen Google met betrekking tot adverteren.

Fotografie

Wat is zoekmachine adverteren?

Als onderdeel van zoekmachine marketing hoort zoekmachine adverteren of Google adverteren. Hiermee kan je snel resultaat behalen omdat je jezelf bovenaan de zoekmachine kan positioneren. Dit kan met tekstuele advertenties (Search Ads) of product advertenties (Shopping Ads).

Wij hebben hier veel ervaring mee en weten wat momenteel werkt. Er worden dagelijks updates uitgebracht door de verschillende zoekmachines en hier kan je op inspelen. Zo is tegenwoordig bijna alles geautomatiseerd qua biedstrategieën en is er nu een campagne type die op Google Search, Shopping, Display en YouTube zichtbaar kan zijn.

We meten alles en delen dit in een dashboard. Dit dashboard is altijd toegankelijk en up-to-date met jouw huidige resultaten. Zo weten we beide wat Google adverteren kan opleveren.

Hoe pakken we het aan?

We ontwikkelen een strategie die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Er is geen one-size-fits all. Door constant te optimaliseren worden de campagnes steeds beter. Vaak is zoekmachine adverteren onderdeel van een grotere strategie waarin onder andere social media beheer, content creatie en zoekmachine optimalisatie in terug komt.

Naast zoekmachine adverteren, kun je ook bij ons terecht voor Instagram adverteren en Facebook adverteren. Benieuwd naar een interessant klantcase? Bekijk hier eens hoe wij voor Mooie Boules 217% meer conversies realiseerden!

Resultaten

Recente klantcases met mooie resultaten

Resultaat, daar draait het om. Bekijk hier onze klantcases. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Zoekmachine adverteren

Voordelen van zoekmachine adverteren?

Op korte termijn resultaat

Geschikt voor B2C en B2B

Je bepaalt zelf het budget

Resultaten zijn meetbaar

Voor branding, sales en leads

Zoekmachine adverteren

Voordelen van zoekmachine adverteren?

Op korte termijn resultaat

Geschikt voor B2C en B2B

Je bepaalt zelf het budget

Resultaten zijn meetbaar

Voor branding, sales en leads

Tevreden klanten aan het woord

Mandy Adrichem
Mandy Adrichem
2023-07-18
We werken al jaren samen met Jordi als onze vaste fotograaf. Hij staat altijd voor ons klaar, is professioneel en vriendelijk!
Willem-Mathijs van der Aa
Willem-Mathijs van der Aa
2023-07-04
Hele fijne club om mee samen te werken. Snel schakelen en verstand van zaken!
WorldSkillsNL
WorldSkillsNL
2023-06-21
The Creators Hub kan goed inspelen op last minute verzoeken, schieten fantastische beelden en weten waar ze het over hebben. Wij zijn dan ook onwijs blij met de samenwerking en gaan deze de aankomende jaren voortzetten! 100% een aanrader!
Ilse van den Ham
Ilse van den Ham
2023-02-15
Een jaar geleden ben ik vanuit Hoppenbrouwers Techniek de samenwerking met Jordi aangegaan. Jordi verzorgt onze projectfotografie en daarnaast pakt hij ook regelmatig andere shoots op. Samen met Jordi hebben wij één stijl weten te creëren met onze fotografische content en onder andere onze nieuwe werken-bij website een geweldige look-and-feel weten te geven. Jordi is creatief, meedenkend en flexibel. Last minute aanvragen/wijzigingen zijn nooit een probleem. En daarnaast maakt hij gewoon prachtige foto’s! Wij zijn erg blij met deze samenwerking.
Indira van Veen
Indira van Veen
2023-01-16
Door de ervaring die The Creators Hub in huis heeft weten ze met weinig woorden iets moois neer te zetten. Wij hebben hierdoor een prachtige en duidelijke website. En de foto’s van onze projecten gemaakt door Jordi zijn precies zoals we hadden gehoopt. Een aanrader voor iedere onderneming een boost te geven.
Thym By Parkzicht
Thym By Parkzicht
2023-01-11
Voor diverse projecten samengewerkt met The Creators Hub. Fijne communicatie en leuke ideeën. Zijn flexibel in de samenwerking en weten de trends en ontwikkelingen binnen marketing goed te vertalen naar bruikbare campagnes.
Olav de Bruijn
Olav de Bruijn
2023-01-10
Een prettige samenwerking gehad met Jordi. Goede communicatie en snelle levering van foto's. Kortom ik zou zeker weer met hem samenwerken in te toekomst en is ook van harte aan te bevelen!
Denice Kingma
Denice Kingma
2022-11-08
Ontzettend te spreken over de kwaliteit van de content, zowel foto- als videografie. Stelt zich flexibel op om shoots in te kunnen plannen. Daarnaast heel tevreden over consultancy rondom campagne optimalisatie (google ADS & Meta). In korte tijd zijn onze campagnes beter meetbaar en zien we een duidelijke stijging in het aantal reserveringen voor locatie Mooie Boules Eindhoven. Kortom: all-round bureau voor online marketing!
Wikke Peters
Wikke Peters
2022-11-04
Fantastische foto's, gemaakt door Jordi Sloots. Snel geleverd en een zeer prettige communicatie!
Imke Vis
Imke Vis
2022-11-03
Samenwerken met Jordi is een feestje! Zelfs met aanvragen die kort dag zijn is hij zo flexibel als mogelijk en denkt hij graag mee. Of het nu voor een zakelijk evenement of een bruiloft is, Jordi weet wat te doen!

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

11 + 3 =