Online marketing bureau Eindhoven

Wij zijn een jong online marketing bureau uit Eindhoven. Bij ons kun je terecht voor content creatie, social media, seo, sea, emailmarketing en social advertising. 

Wij hebben korte lijntjes, pro-actieve creators en zijn altijd op zoek naar de volgende uitdaging.

Klaar om te groeien?

Zij hadden ook ooit hulp nodig!
Hoppenbrouwers Techniek logo
magioni pizza
fit bit logo
fuzetea logo

ONZE SERVICES

Zoekmachine marketing

Google Ads, Microsoft Ads, social adverteren op Meta en TikTok of SEO. We kunnen het allemaal. Als het maar past bij jouw doelstellingen. 

Content Creatie

Content creëren zoals fotografie, videografie of een content marketing strategie? Ons team helpt je graag.

Social Media

Social media beheer, advertising op de kanalen van Meta of een advies gesprek? Onze creators en social media experts helpen je.

Over ons

The Creators Hub is een jong en dynamisch team van specialisten dat elke dag hard werkt om onze klanten zichtbaarder te maken binnen hun doelgroep. Middels zowel fotografie als videografie, social media strategieën, advertising, zoekmachine-optimalisatie en e-mailmarketing proberen we de concurrentie altijd voor te zijn.

Vanuit een pro-actieve houding gaan wij altijd uit van een langdurige samenwerking. Dat is altijd ons doel.

 

Freelance Online Marketing
Portretfotografie

Content creatie

Je wilt content laten maken, maar zoekt een partner die jou echt begrijpt? Laten we kennismaken. Door onze kennis en jong team weten we wat werkt, maar ook wat nu relevant is. Wat voor jou werkt? Dat bespreken we tijdens een kennismaking. Voor iedere doelgroep en bedrijf werkt iets anders en wij passen onze strategie daarop continue aan. Naast dat je zichtbaar bent, willen we ook resultaten behalen.

 

Social media

Social media is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het is ook één van de meest veranderende onderdelen. Heb je hier hulp bij nodig? Wij bouwen graag mee aan jouw zichtbaarheid op social media platforms zoals Instagram, Facebook & TikTok.

Of jouw bedrijf nu actief is in de e-commerce, je een restaurant hebt of een accountant bent, social media werkt ook voor jou. Wat we gaan doen is het identificeren van doelgroepen, het bepalen van welke inhoud moet worden gedeeld, het selecteren van geschikte socialemediakanalen en het meten van het succes van de strategie.

Met een social media campagne maken wij gebruik van een aantal methodes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Facebook adverteren en Instagram adverteren.

Daarnaast is het ook belangrijk om niet je organische kanalen en eigen branding te vergeten. Ook deze zijn onmisbaar in je marketing strategie. Wij kunnen je hier alles over vertellen en helpen je graag om een mooie campagne in te richten. 

 

Wat is short form video? Hier een telefoon waarop een short form video wordt vertoond.
Freelance Online Marketing

SEA

Als onderdeel van zoekmachine marketing hoort zoekmachine adverteren of Google adverteren. Hiermee kan je snel resultaat behalen omdat je jezelf bovenaan de zoekmachine kan positioneren. Dit kan met tekstuele advertenties (Search Ads) of product advertenties (Shopping Ads).

Wij hebben hier veel ervaring mee en weten wat momenteel werkt. Er worden dagelijks updates uitgebracht door de verschillende zoekmachines en hier kan je op inspelen. Zo is tegenwoordig bijna alles geautomatiseerd qua biedstrategieën en is er nu een campagne type die op Google Search, Shopping, Display en YouTube zichtbaar kan zijn.

We meten alles en delen dit in een dashboard. Dit dashboard is altijd toegankelijk en up-to-date met jouw huidige resultaten. Zo weten we beide wat Google adverteren kan opleveren.

 

SEO

Met een SEO strategie zorg je ervoor dat je op de lange termijn goede resultaten kunt behalen in zoekmachines zoals Google en Bing. Wij zeggen dan ook altijd dat het verstandig is om hier op in te zetten. Het is een onderdeel van online marketing dat je altijd aandacht moet geven, omdat het kan blijven groeien. Je kan zo structurele groei behalen, doordat je website beter vindbaar wordt en blijft. Wil je ook op korte termijn resultaten? Dan is Google adverteren iets voor jou. 

Het is meer dan alleen teksten schrijven. Zo is ook het technische gedeelte van je website belangrijk, tegenwoordig zelfs één van de belangrijkste onderdelen. Bij The Creators Hub kunnen we je op alle vlakken adviseren of helpen.

Lees hier wat de beste On-page optimalisatie voor jouw SEO is.

 

Foto van een SEO specialist die een keyword onderzoek doet.

Over ons

The Creators Hub is een jong en dynamisch team van specialisten dat elke dag hard werkt om onze klanten zichtbaarder te maken binnen hun doelgroep. Middels zowel fotografie als videografie, social media strategieën, advertising, zoekmachine-optimalisatie en e-mailmarketing proberen we de concurrentie altijd voor te zijn.

Vanuit een pro-actieve houding gaan wij altijd uit van een langdurige samenwerking. Dat is altijd ons doel.

 

Online marketing bureau Eindhoven - Jordi Sloots

Wat wij kunnen?

Google Ads

Meer leads & bezoekers naar je website m.b.v. advertising? Google Adwords kan wel eens de oplossing zijn!

Fotografie

De identiteit, normen en waarden van jouw bedrijf visueel doorvertalen. Heb jij de volgende uitdaging voor ons?

Content marketing

Visuele impact creëren om jouw doelgroep aan te trekken. Op welke manier wil jij content in gaan zetten?

E-mailmarketing

In onze ogen is dit één van de meeste waardevolle marketingtools die bedrijven in kunnen zetten voor meerdere doeleinden.

Resultaten

Recente klantcases met mooie resultaten

Resultaat, daar draait het om. Bekijk hier onze klantcases. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Tevreden klanten aan het woord

Mandy Adrichem
Mandy Adrichem
2023-07-18
We werken al jaren samen met Jordi als onze vaste fotograaf. Hij staat altijd voor ons klaar, is professioneel en vriendelijk!
Willem-Mathijs van der Aa
Willem-Mathijs van der Aa
2023-07-04
Hele fijne club om mee samen te werken. Snel schakelen en verstand van zaken!
WorldSkillsNL
WorldSkillsNL
2023-06-21
The Creators Hub kan goed inspelen op last minute verzoeken, schieten fantastische beelden en weten waar ze het over hebben. Wij zijn dan ook onwijs blij met de samenwerking en gaan deze de aankomende jaren voortzetten! 100% een aanrader!
Ilse van den Ham
Ilse van den Ham
2023-02-15
Een jaar geleden ben ik vanuit Hoppenbrouwers Techniek de samenwerking met Jordi aangegaan. Jordi verzorgt onze projectfotografie en daarnaast pakt hij ook regelmatig andere shoots op. Samen met Jordi hebben wij één stijl weten te creëren met onze fotografische content en onder andere onze nieuwe werken-bij website een geweldige look-and-feel weten te geven. Jordi is creatief, meedenkend en flexibel. Last minute aanvragen/wijzigingen zijn nooit een probleem. En daarnaast maakt hij gewoon prachtige foto’s! Wij zijn erg blij met deze samenwerking.
Indira van Veen
Indira van Veen
2023-01-16
Door de ervaring die The Creators Hub in huis heeft weten ze met weinig woorden iets moois neer te zetten. Wij hebben hierdoor een prachtige en duidelijke website. En de foto’s van onze projecten gemaakt door Jordi zijn precies zoals we hadden gehoopt. Een aanrader voor iedere onderneming een boost te geven.
Thym By Parkzicht
Thym By Parkzicht
2023-01-11
Voor diverse projecten samengewerkt met The Creators Hub. Fijne communicatie en leuke ideeën. Zijn flexibel in de samenwerking en weten de trends en ontwikkelingen binnen marketing goed te vertalen naar bruikbare campagnes.
Olav de Bruijn
Olav de Bruijn
2023-01-10
Een prettige samenwerking gehad met Jordi. Goede communicatie en snelle levering van foto's. Kortom ik zou zeker weer met hem samenwerken in te toekomst en is ook van harte aan te bevelen!
Denice Kingma
Denice Kingma
2022-11-08
Ontzettend te spreken over de kwaliteit van de content, zowel foto- als videografie. Stelt zich flexibel op om shoots in te kunnen plannen. Daarnaast heel tevreden over consultancy rondom campagne optimalisatie (google ADS & Meta). In korte tijd zijn onze campagnes beter meetbaar en zien we een duidelijke stijging in het aantal reserveringen voor locatie Mooie Boules Eindhoven. Kortom: all-round bureau voor online marketing!
Wikke Peters
Wikke Peters
2022-11-04
Fantastische foto's, gemaakt door Jordi Sloots. Snel geleverd en een zeer prettige communicatie!
Imke Vis
Imke Vis
2022-11-03
Samenwerken met Jordi is een feestje! Zelfs met aanvragen die kort dag zijn is hij zo flexibel als mogelijk en denkt hij graag mee. Of het nu voor een zakelijk evenement of een bruiloft is, Jordi weet wat te doen!

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd hoe jouw bedrijf er online voor staat? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

10 + 7 =