Bedrijfsvideo voor Royal Swinkels Family Brewers

Project Case

Klant

Royal Swinkels Family Brewers

Team

Jordi

Dienst

Fotografie & Videografie

Categorie

Fotografie

Royal Swinkels Family Brewers wie kent ze niet? In de volksmond beter bekend als Swinkels en bekend geworden met hun brouwerijen. Wij hadden het geluk dat we door Swinkels werden benaderd om een bedrijfsvideo te maken voor een wervingscampagne. Aangezien veel bedrijven constant op zoek zijn naar personeel merken we dat wij steeds meer wervingscampagnes vastleggen. Ditmaal gingen we op pad met twee monteurs van Swinkels, bij Mooie Boules in Eindhoven!

Portretfoto van werknemers van Royal Swinkels.
Portretfoto van werknemers van Royal Swinkels.

Het doel van deze shoot

Swinkels levert bij enorm veel bedrijven diverse soorten bier. Zelf hebben ze als doel om elke consument op elk moment een passend bier te kunnen leveren. Daar zetten ze niet alleen hun middelen en hart voor in, maar ook hun mensen. Deze mensen moet je dan uiteraard wel hebben. Of nog liever; dat ze Swinkels zelf vinden tijdens hun zoektocht naar een nieuwe job of terwijl ze lekker aan het scrollen zijn.

We wilden in deze video laten zien hoe een dag van een servicemonteur eruit ziet; een zeer diverse dag zo bleek! Niels & Maikel geven aan dat ze op veel verschillende plekken komen, vakspecifiek werken en dat ze door dagelijkse ervaring leren. Er is namelijk geen opleiding in biertechniek, maar dit leer je dus wel tijdens een dienstverband bij Swinkels. Ideaal toch?

Meer over bedrijfsvideo’s

Bedrijfsvideo’s zijn de ideale manier om te laten zien waar jij als bedrijf voor staat. Of als je bijvoorbeeld op zoek bent naar personeel en je wil een kijkje in de keuken geven zodat mogelijke sollicitanten weten wat ze kunnen verwachten. Bedrijfsvideografie is ideaal te combineren met bedrijfsfotografie omdat we vaak al een plaats, datum & crew op locatie hebben. Veel efficiënter!

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

5 + 1 =