CODE

Project Case

Klant

CODE

Team

Jordi

Dienst

Fotografie

Categorie

Shopify Agency

CODE spreekt al meer dan 15 jaar vloeiend code. 5 jaar geleden werd CODE een Shopify bureau en de allereerste officiële Shopify Plus Partner van de EU. De coders van CODE bouwen high-end webshops van wereldniveau en ontwikkelen kickass Shopify apps voor hun klanten.  Met trots kunnen wij zeggen dat we nu al meer dan 2 jaar samenwerken.

Wat hebben we gerealiseerd?

Bij CODE doen we een paar keer per jaar een shoot. Dit betreft zowel bedrijfsfotografie op kantoor als een van de vele evenementen die ze organiseren in hun branche. Zo legden we laatst ”Code Commerce Club” vast op het hoofdkantoor van Mollie. Een partner van Code.

De beelden, waarvan een deel met same day delivery, werden direct gedeeld op social media en uiteindelijk op de website en eventpagina’s. Naast het gebruik voor eigen kanalen werd dit dus ook via talloze Linkedin profielen van aanwezigen verspreidt.

 

Uitingen in de praktijk

Natuurlijk worden wij enthousiast van het creëren van content, maar wat wij nog leuker vinden is het terugzien van onze content in uitingen. Zo heeft CODE de door ons gecreëerde content gebruikt op zowel Instagram als op de website. Hieronder een paar voorbeeldjes. 

influencer marketing
foto van de website van Code, een shopify agency.