Content creatie voor Bakkerij Borgesius

Project Case

Klant

Bakkerij Borgesius

Team

Jordi, The Media Club

Dienst

Fotografie & Videografie

Categorie

Fotografie

Bakkerij Borgesius verpakt al meer dan 125 jaar brood en is een echt familiebedrijf. Ze maken de heerlijkste bakkerijproducten met de grootste zorg, denken graag mee met hun klanten en zorgen ervoor dat ze perfecte producten kunnen leveren. Grote kans dat jij ooit een product van Borgesius hebt geconsumeerd, aangezien ze exclusief verkrijgbaar zijn bij de Albert Heijn. Let er maar eens op!

Brood van Bakkerij Borgesius.
Eierkoeken van Bakkerij Borgesius.

Meer over Borgesius

Bakkerij Borgesius levert dagelijks gemiddeld 800.000 bakkerijproducten aan supermarkten. Het brood, dat elke dag vers wordt geleverd, is net als de krant één van de weinige producten die dagelijks vers aan jouw supermarkt geleverd wordt. De producten zijn in meer dan 80% van de Nederlandse huishoudens te vinden, wat neerkomt op meer dan 6,2 miljoen huishoudens – waarschijnlijk ook bij jou thuis.

Vanuit negen bakkerijen, verspreid over heel Nederland, beleveren ze dagelijks meer dan 900 winkels met 190 vrachtwagens. De bakkerij in Aalsmeer is één van de grootste van Europa en de grootste oven is maar liefst 45 meter lang. Jaarlijks gebruiken ze ongeveer 4.000 vrachtwagens aan meel om deze kwaliteitsproducten te kunnen blijven leveren. Met deze cijfers en feiten maakt Borgesius enorme impact in de bakkerijsector.

Onze samenwerking

Als je zoveel mooie dingen doet, wil je dat uiteraard vastleggen. Om aan de eindgebruiker te laten zien, maar ook personeel te werven en voor allerlei andere uitingen. Samen met Sanderijn van The Media Club (verantwoordelijk voor de social planning) schoten we de afgelopen jaren diverse keren beeldmateriaal. Regelmatig had een shoot een thema zoals Kerst of Pasen, maar vaak waren het ook shoots van de mooie producten of van werknemers in de bakkerij zelf. Mooi om zelf ook een inkijkje te mogen krijgen!

De focus lag tijdens deze samenwerking vooral op het creëren van foto’s. Met bedrijfsfotografie en productfotografie vulden wij de kanalen en de beeldbank van Bakkerij Borgesius. Volgend jaar staan er weer mooie zaken op de rol om nog meer mooie beelden te creëren. Wij zijn er klaar voor.

Bakker van Bakkerij Borgesius.
Foto van een werknemer van Bakkerij Borgesius.
Kerststol van Bakkerij Borgesius.
Brood van Bakkerij Borgesius.
Brood van Bakkerij Borgesius.

De uitingen in de praktijk.

 

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

1 + 9 =