Fotografie voor trainingsplatform Coca Cola.

Project Case

Klant

My CCEP (Coca Cola Company) 

Team

Jordi & Finally an Agency.

Dienst

Fotografie

Categorie

Online content. 

Snelle Skills is het trainingsplatform onder de naam My CCEP en is onderdeel van Coca Cola. Dit platform is bedoeld om personeel via een online platform op te leiden. Korte, snelle cursussen waarmee je je skills kunt verbeteren en waarmee horecazaken hun omzet aanzienlijk kunnen verhogen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan upsells, maar ook aan de perfect serve om de gast te imponeren. Daar was uiteraard mooi beeld voor nodig!

Trainingsplatform Snelle Skills van Coca Cola op een laptop.
Foto van FuzeTea die wordt gebruikt op het platform Snelle Skills van Coca Cola.

 

Onze samenwerking

We werden door partner Finally ingeschakeld om samen beelden te creëren die Snelle Skills kon gebruiken in hun online communicatiemiddelen zoals Instagram, maar ook voor het online platform zelf. Denk daarbij aan headers voor bepaalde lessen of bijvoorbeeld beeldmateriaal om de ”perfect serve” te laten zien voor aanstormend horecatalent.

Coca Cola voor Snelle Skills.
Foto van de perfect serve van Fuze Tea.
The perfect serve van Royal Bliss.
Fuze Tea foto.
Fanta zero voor Snelle Skills.
Royal Bliss
Royal Bliss

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten zoals fotografie of videografie? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken of we elkaar ergens mee kunnen helpen. Vul onderstaand contactformulier in of mail ons via info@thecreatorshub.nl. Spreken we je snel?

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

14 + 1 =