Fotografie voor Hyarchis

Project Case

Klant

Hyarchis 

Team

Jordi

Dienst

Fotografie

Categorie

Seminar 

Over Hyarchis

Hyarchis ondersteunt financiële dienstverleners bij het beheer van cruciale gegevens en het voldoen aan regelgeving zoals GDPR, KYC (Know Your Cusomter) en AML (Anti Money Laundring.

Met een op AI gebaseerde oplossingssuite helpen zij de regelgevende last voor hun klanten te verminderen met één allesomvattende online oplossing voor gegevensbeheer.

Hyarchis bied producten die passen bij verschillende fases van de klantreis: volledige KYC-onboarding, remediëring en monitoringbeheer. Daarnaast bieden zij KYC Lifecycle Management-producten een nalevingskader voor elke financiële dienstverlener.

Hyarchis compliance seminar

 

Onze samenwerking

We werken inmiddels al jaren voor Hyarchis en worden regelmatig ingeschakeld wanneer zij een live sessie streamen, een event hosten of bedrijfsportretten nodig hebben. Deze beelden gebruiken ze vaak om hun evenementen te promoten op bijvoorbeeld Linkedin of op andere social media kanalen. Altijd handig dat aanwezigen van het event, sponsoren en sprekers de beelden ook direct online kunnen verspreiden.

Met Hyarchis leveren we altijd een tiental beelden op direct na het evenement. De rest volgt op zeer korte termijn, in overleg met de klant.

 

Lifestyle shoot voor polar nederland.
Model met een sporthorloge van Polar.
Lifestyle shoot voor polar nederland.
Hyarchis compliance event in Amsterdam.
Model met een sporthorloge van Polar.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten zoals fotografie of videografie? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken of we elkaar ergens mee kunnen helpen. Vul onderstaand contactformulier in of mail ons via info@thecreatorshub.nl. Spreken we je snel?

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

15 + 7 =