Content creatie Johnny Cashew

Project Case

Klant

Johnny Cashews

Team

Jordi

Dienst

Fotografie

Categorie

Productlancering

Over Johnny Cashew

 

Johnny Cashew is een bedrijf opgericht door Hayo de Feijter, Roel van de Weijer en Freek Wessels. Het unieke aspect van dit bedrijf is niet alleen de naam, een speelse verwijzing naar de legendarische countryzanger Johnny Cash, maar ook de gezamenlijke missie van de drie oprichters: een einde maken aan ‘omreiscashews’. Het interessante aan deze onderneming is dat ondanks de totaal verschillende achtergronden en persoonlijkheden van de oprichters, ze toch één gemeenschappelijk doel delen.

Met het streven om ‘een einde te maken aan omreiscashews’, zet Johnny Cashew zich actief in om hoogwaardige cashewnoten te leveren zonder dat consumenten daarvoor lange afstanden moeten afleggen. Deze aanpak suggereert een duidelijke focus op duurzaamheid, efficiëntie en het verhogen van de kwaliteit van hun producten. Wist jij namelijk dat cashews vaak de hele wereld over reizen voordat ze in de schappen liggen? Bij Johnny dus niet. Perfect, toch?

 

Product fotografie

 

Bij Johnny Cashew draait het niet alleen om het leveren van cashews, maar ook om het creëren van een eigen identiteit die gekenmerkt wordt door creativiteit en humor. In hun streven naar duurzaamheid en verbetering van de productkwaliteit laten de Johnnies van Johnny Cashew zien dat ze serieus bezig zijn met het vormgeven van een onderscheidende en positieve bijdrage aan de wereld van cashews. 

Heb jij hun offline advertenties onlangs zien hangen in Amsterdam? We like it!

Product fotografie
Product fotografie
Fotografie Johnny Cashew
Fotorgrafie Johnny
Model met een sporthorloge van Polar.

 

Onze samenwerking

Al enige tijd werken wij samen met Johnny Cashew. Onze eerste samenwerking dateert al weer van zo’n 2 jaar geleden en we worden regelmatig ingeschakeld wanneer Johnny Cashew nieuw beeldmateriaal nodig heeft. Voor hun contentkalender of voor een mooie nieuwe samenwerking die eraan komt? Wij zijn ready.

De beelden die we produceren, dienen als krachtige tools voor Johnny Cashew om hun producten te promoten op verschillende platforms, waaronder Instagram en andere sociale mediakanalen. Onlangs kregen we het geweldige nieuws dat Johnny Cashew ook via Picnic te verkrijgen was en dus hielpen we onder andere mee aan de promotievideo. 

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten zoals fotografie of videografie? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken of we elkaar ergens mee kunnen helpen. Vul onderstaand contactformulier in of mail ons via info@thecreatorshub.nl. Spreken we je snel?

GRATIS ADVIESGESPREK?
Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

 

 

13 + 5 =