Food fotografie voor Magioni

Project Case

Klant

Magioni

Team

Jordi & Sanne

Dienst

Fotografie

Categorie

Campagnebeelden. 

Over Magioni

Inmiddels werken we al meer dan vijf jaar samen met Magioni en zijn zij nog steeds op een missie. Een missie waar wij ons bij aansluiten. Zoals ze het zelf aangeven geloven ze in ”EN EN” in plaats van ”OF OF” terwijl je op zoek bent naar de juiste balans.

”Wij van Magioni geloven niet in OF OF, het gaat niet om concessies doen, maar om de juiste balans te vinden in het leven. Waar een leven vol energie en het jezelf niet zo moeilijk maken hand in hand gaan. Daarom geloven wij in EN EN.”

Magioni pizza campagneshoot

Onze samenwerking

Over de afgelopen jaren gaan we een aantal keer per jaar aan de slag voor Magioni met betrekking tot content creatie. We denken mee en zorgen ervoor dat op de dag zelf alles geregeld is; van fotografie tot de foodstyling. Het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk mensen inspireren met de content die we maken voor Magioni. Zo zie je onze uitingen op diverse plekken en proberen we mensen te laten engagen én te enthousiasmeren voor de producten van Magioni.

Waar we jarenlang content maakten voor de pizza’s van Magioni, introduceerden ze dit jaar ook de pancakes. En wij zijn fan!

 

Magioni pizza recept
Magioni pizza recept
Magioni pancakes recept met appel
Magioni pizza recept
Magioni American Pancakes recept

De uitingen in de praktijk

Wat is er leuker dan je eigen werk terug zien in de werkelijkheid? Op schermen, maar ook zeker daarbuiten? Magioni gebruikt onze content voor de receptenpagina, op hun website, maar ook op de achterkant van hun pizzaverpakking in het koelschap. Oh, zijn we bijna de bushokjes in Amsterdam vergeten waar onze beelden op te zien waren. Droom je toch van?

Abri campagne voor Magioni pizza in 2022.
Abri campagne voor Magioni pizza in 2022.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten zoals fotografie of videografie? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken of we elkaar ergens mee kunnen helpen. Vul onderstaand contactformulier in of mail ons via info@thecreatorshub.nl. Spreken we je snel?

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

10 + 12 =