Hoppenbrouwers Techniek

Project Case

Klant

Hoppenbrouwers Techniek

Team

Jordi Sloots

Dienst

Fotografie

Categorie

Werken bij

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek. Onze 1600 medewerkers en jaarlijks duizenden klanten onderstrepen dat. Heel Nederland weet ons inmiddels te vinden op het gebied van elektrotechniekwerktuigbouwkundeindustriële automatiseringbeveiligingsprinklersduurzame energie en technisch beheer.

Wat hebben we gerealiseerd?

Hoppenbrouwers is een bedrijf dat altijd in beweging is. De laatste jaren hebben we regelmatig projecten waar Hoppenbrouwers een effectieve bijdrage aan heeft geleverd vastgelegd. Deze projecten varieerden van echte projectcases tot een gehele nieuwe ”Werken bij” website waar we het beeld voor mochten realiseren in samenwerking met Hoppenbrouwers en Communicatiebureau.

We durven wel te stellen dat wij ook halve ”Hopjes” zijn geworden en heel wat hebben geleerd tijdens de shoots over elektrotechniek en werktuigbouwkunde, haha! 

Portretfotografie

Uitingen in de praktijk

Natuurlijk is het leuk om je foto’s op te slaan in je archief, maar wij worden altijd blij als we het geschoten beeld als online of offline vertoning terugzien. Hoppenbrouwers gebruikt de gemaakte beelden, zoals portretfoto’s, onder andere voor hun websites, offline communicatie zoals flyers, ook voor hun social media kanalen en e-mailmarketing. Kortom; het beeld wordt goed gebruikt en dat vinden wij nice!

Bedrijfsfootgrafie voor bedrijven.
influencer marketing