HOUT EINDHOVEN

Project Case

Klant

Hout Eindhoven

Team

Jordi, Leroy 

Dienst

Fotografie, Advertising, Design

Categorie

Content, TikTok

Hout Eindhoven brengt Napels dicht bij huis. De beste pizza’s, pasta’s en andere lekker antipasti kun je vinden bij dit gezellige restaurant in Eindhoven.  de knusse inrichting, enthousiaste personeel en heerlijke smaken maken dit tot een van onze favorieten. Ook al voordat we samen werkten!

Wat hebben we gerealiseerd?

Hout Eindhoven wilde graag nieuwe foto’s laten maken van de zaak en het nieuwe menu. Dat laatste hebben we qua design trouwens voorzien van een make over om weer up to date te zijn. Deze kun je natuurlijk op hun website vinden want wie oriënteert zich nu niet vooraf op al dat lekkers? Mocht je foto’s van de pizza bianco tartufo of een spaghetti aglio e olio tegenkomen? Grote kans dat wij hem gemaakt hebben! Foodfotografie is ons specialisme.  

Daarnaast was Hout Eindhoven op zoek naar nieuwe toppers voor in de bediening. Om dit uit te rollen schoten we een video die we uiteindelijk betaald hebben ingezet op Facebook, Instagram en TikTok. We adverteerden zelfs in Italië, want jij wil toch ook een pizza die op écht authentieke wijze is gemaakt?

Uitingen in de praktijk

Na bovenstaande ben jij natuurlijk benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet. Hieronder wat voorbeelden van de zaken die wij voor Hout Eindhoven hebben gecreëerd!

Social media beheer