Ísey Skyr

Project Case

Klant

Ísey Skyr 

Team

Jordi

Dienst

Fotografie

Categorie

Voeding

Ísey Skyr is een bijzonder IJslands zuivelproduct die je vast wel een keer bent tegengekomen in de supermarkt. De heerlijke, rijke smaak en volle romige structuur geven dit volledig natuurlijk product een unieke positie in het zuivelschap. Met een ruim assortiment aan smaken is dit het populair tussendoortje van velen. 

Wat hebben we gerealiseerd?

Ísey Skyr is al jarenlang een klant van The Creators Hub en naast content die we in Nederland hebben geschoten, zijn we ook al 3x samen naar IJsland gegaan. Zowel met ambassadeurs van het merk als professionele modellen hebben we rondgereisd op IJsland voor de beste content. Dit project betrof zowel foto -als video voor diverse kanalen zoals Facebook, Instagram, TikTok en de website. Alle content die we in Nederland en IJsland hebben geschoten worden gebruikt in on -en offline uitingen van het merk.

Uitingen in de praktijk

Natuurlijk worden wij enthousiast van het creëren van content, maar wat wij nog leuker vinden is het terugzien van onze content in uitingen. Hieronder wat uitingen waarop ons beeld te zien is op Ísey Skyr owned kanalen!

Bedrijfsfotografie

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

4 + 10 =