Productfotografie Ísey Skyr

Project Case

Klant

Ísey Skyr 

Team

Jordi

Dienst

Fotografie

Categorie

Voeding

Zoals je wellicht eerder hebt gelezen in deze case is Ísey Skyr een bijzonder IJslands zuivelproduct. Ben je het nog niet tegengekomen in de supermarkt of bij de benzinepomp? Kijk dan eens in het zuivelschap en probeer onze favoriet: aarbeid-witte chocolade. Laten we nu nét een shoot hebben gedaan voor de herintroductie van deze all time favorite. Lees snel verder!

Productfotografie voor Isey Skyr.
Lifestyle fotografie voor Isey Skyr uit IJsland.
Isey Skyr Air productfotografie

Wat hebben we gerealiseerd?

Ísey Skyr heeft een hoop verschillende producten en die moeten natuurlijk onder de aandacht worden gebracht. Naast de nieuwe producten was er onlangs met de aardbei-witte chocolade een herintroductie van een smaak. Wij waren al fan van deze smaak, maar extra leuk dat we deze weer op beeld mochten vastleggen. Deze beelden kan Ísey Skyr weer in hun communicatie, advertenties en social media gebruiken.

Stel dat Isey Skyr nuttigt op de bank.
Dame die een product van Isey skyr nuttigt.
Man die een product van Isey skyr nuttigt.

Uitingen in de praktijk

Natuurlijk worden wij enthousiast van het creëren van content, maar wat wij nog leuker vinden is het terugzien van onze content in uitingen. Hieronder wat uitingen waarop ons beeld te zien is op Ísey Skyr owned kanalen!

Isey Skyr social media post

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

4 + 1 =