Short form video’s voor Arbeidsadvocaat.nl

Project Case

Klant

Arbeidsadvocaat.nl

Team

Jordi

Dienst

Videografie

Categorie

Short form video, TikTok.

Waar velen TikTok nog als zeer spannend of toekomstmuziek ervaren, zet Arbeidsadvocaat.nl hier juist vol op in. Toen wij het verzoek kregen om samen short form content op te nemen voor de social media kanalen werden wij dan ook direct enthousiast! Hoe vet om in deze branche content te kunnen maken voor Instagram, TikTok en Facebook en zo een hoop mensen te informeren over allerlei arbeidsrechtelijke zaken.

case short form video voor arbeidsadvocaat.webp

Meer over Arbeidsadvocaat.nl

Arbeidsadvocaat.nl is, zoals ze zelf aangeven, een landelijk opererend innovatief advocatenkantoor op het gebied van arbeidsrecht. Het nichekantoor is gevestigd in Eindhoven en in mei 2023 opgericht door Stijn Blom, een arbeidsrechtadvocaat met diepgaande kennis en ervaring in het vak- en rechtsgebied.

Waarin Arbeidsadvocaat.nl zich onderscheidt ten opzichte van traditionele advocatenkantoren? Dat zit hem voornamelijk in de vernieuwende en toegankelijke benadering van arbeidsrechtelijke dienstverlening. Het kantoor combineert specialistische kennis met moderne technologieën met het doel om juridische diensten efficiënter, transparanter en toegankelijker te maken voor haar klanten. Arbeidsadvocaat.nl kiest voor een persoonlijke en pragmatische aanpak, waarbij het succes van haar klanten altijd centraal staat.

Onze samenwerking

Op dit moment creëren we diverse short form video’s waarbij we zorgen voor content die de aandacht blijft vasthouden. Catchy editing, subtitles die blijven triggeren en altijd rekening houdend met beschikbare data. Retentiewaarde, hoe lang mensen blijven kijken, is key op deze platforms en daarom uitermate belangrijk om dit te blijven monitoren. Dit is weer input voor de volgende opnamedagen. 

De cijfers

It’s all about the numbers, toch? Inmiddels hebben we een hoop video’s opgeleverd en zijn er op moment van schrijven zeven video’s gepubliceerd. Deze video’s hebben samen meer dan 1.317.000 videoplays opgeleverd op het TikTok account van Arbeidsadvocaat.nl. In totaal namen we in 2 uur tijd zo’n 15 video’s op, vrij efficiënt. Uiteindelijk zullen we deze pagina blijven updaten naarmate meer video’s zijn gepubliceerd.

 

Videoplays TikTok

Video's

Likes op video's

De uitingen

 

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

13 + 1 =