EEN PASSENDE SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Social media kanalen veranderen veel of er komen nieuwe bij. Wij weten hoe ze werken voor verschillende branches. Een goede strategie hangt af van een aantal zaken. Wie wil je bereiken en welke platforms gebruiken zij? Welke soorten content werken het beste voor jouw doelgroep? Hoe vaak en wanneer post je content op social media? Hoe wil je jouw bedrijf of merk zichtbaarder maken? Dit en nog veel meer zaken zorgen voor een goede social media strategie. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Let’s talk!

Strategie

Een strategie die aansluit op jouw doelen en wensen.

Beheer

Beheren van alle verschillende social media kanalen.

Creatie

Pakkende social media posts die jouw doelgroep bereiken.

90% van de bedrijven gebruikt social media om merkbekendheid te vergroten.

Fotografie

Social media is onmisbaar voor je marketing strategie

Social media is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het is ook één van de meest veranderende onderdelen. Heb je hier hulp bij nodig? Wij bouwen graag mee aan jouw zichtbaarheid op social media. Of jouw bedrijf nu actief is in de e-commerce, je een restaurant hebt of een accountant bent, social media werkt ook voor jou. Wat we gaan doen is het identificeren van doelgroepen, het bepalen van welke inhoud moet worden gedeeld, het selecteren van geschikte socialemediakanalen en het meten van het succes van de strategie. Met een social media campagne maken wij gebruik van een aantal methodes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Facebook adverteren en Instagram adverteren. Daarnaast is het ook belangrijk om niet je organische kanalen en eigen branding te vergeten. Ook deze zijn onmisbaar in je marketing strategie. Wij kunnen je hier alles over vertellen en helpen je graag om een mooie campagne in te richten. 

Wij zijn meer dan een social media bureau in Eindhoven

Bij The Creators Hub kan je terecht voor meer dan alleen social media. Tijdens een kennismaking bespreken we waar jullie behoefte aan hebben en waar kansen liggen. We maken een voorstel die matcht met waar jullie naar toe willen. In het voorstel kan content creatie, advertising of een update van de website naar voren komen. Wij helpen waar nodig. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen of ben je op zoek naar een sparringspartner voor social media advies? Let’s talk!

Social media bureau

Voordelen van een social media strategie?

Draagt bij aan de groei van je bedrijf

Social media komt terug in de hele customer journey

Constante stroom aan zichtbaarheid

Werken aan je merkbekendheid

Goede uitstraling naar toekomstig personeel

Voordelen van een social media strategie?

Draagt bij aan de groei van je bedrijf

Social media komt terug in de hele customer journey

Constante stroom aan zichtbaarheid

Werken aan je merkbekendheid

Goede uitstraling naar toekomstig personeel

Social media bureau

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat social media strategie voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

2 + 14 =