Google Ads Bureau

Een Google Ads bureau kan jou helpen met je advertenties op Google, maar ook zeker met Microsoft Ads. Meer resultaat? Let’s talk.

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Zo doen wij het

Analyse account en plan van aanpak

Inrichten accounts

Rapportages en dashboard

9 + 8 =

Google Ads Bureau

Een Google Ads bureau kan jou helpen met je advertenties op Google, maar ook zeker met Microsoft Ads. Meer resultaat? Let’s talk.

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Zo doen wij het

Analyse account en plan van aanpak

Inrichten accounts

Rapportages en dashboard

10 + 9 =

Search Ads

Tekstuele advertenties in de zoekmachines van Google en Microsoft.

Performance Max

De nieuwe campagne variant voor het beste resultaat.

Youtube Ads

Videoadvertenties op Youtube. Goed voor branding en e-commerce.

Display Ads

Banners op verschillende websites. Vaak gebruikt voor remarketing.

SEA bureau uit Eindhoven

Wij zijn een SEA bureau uit Eindhoven. Dit doen we voor veel klanten in verschillende sectoren. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wat er nodig is om resultaat te behalen. Voor iedere website of webshop is een andere aanpak nodig en die stemmen we graag af met jou. Gaan we richten op Search Ads, Shopping Ads, Youtube Ads of iets anders? Zodra we samen de aanpak hebben afgestemd gaan we aan de slag.

Dashboard

De werkzaamheden die we doen koppelen we terug tijdens maandelijkse gesprekken, maar ook in ons dashboard. In het dashboard kan jij altijd zien wat de resultaten zijn, de periodes aanpassen en nog veel meer. Transparant, toch?

Google Ads veranderd

Google Ads verandert bijna dagelijks. De veranderingen volgen elkaar zo snel op, dat je niet altijd op de hoogte kan zijn. Onze creators zijn dat wel, en daarom kan het lonen om jouw Google Ads uit te besteden. Met de recente wijzigingen, zoals Performance Max, is goede tracking en beeld materiaal enorm belangrijk. Wij kunnen daarbij helpen.

Combineren met resultaten op de lange termijn?

Met SEA richt je op een kortere termijn, omdat je betaalt om zichtbaar te zijn. Met zoekmachine optimalisatie, of SEO, richt je op de lange termijn. Dit neemt niet weg dat SEA ook tijd kost om goede resultaten te behalen. Er moet constant geoptimaliseerd worden om dit te verbeteren. Een Google Ads bureau kan dit uit handen nemen.

Voordelen van Google Ads?

Op korte termijn resultaat

Geschikt voor B2C en B2B

Je bepaald zelf het budget

Resultaten zijn meetbaar

Voor branding, sales en leads

Voordelen van Google Ads?

Op korte termijn resultaat

Geschikt voor B2C en B2B

Je bepaalt zelf het budget

Resultaten zijn meetbaar

Voor branding, sales en leads

ONZE REVIEWS

Mandy Adrichem
Mandy Adrichem
2023-07-18
We werken al jaren samen met Jordi als onze vaste fotograaf. Hij staat altijd voor ons klaar, is professioneel en vriendelijk!
Willem-Mathijs van der Aa
Willem-Mathijs van der Aa
2023-07-04
Hele fijne club om mee samen te werken. Snel schakelen en verstand van zaken!
WorldSkillsNL
WorldSkillsNL
2023-06-21
The Creators Hub kan goed inspelen op last minute verzoeken, schieten fantastische beelden en weten waar ze het over hebben. Wij zijn dan ook onwijs blij met de samenwerking en gaan deze de aankomende jaren voortzetten! 100% een aanrader!
Ilse van den Ham
Ilse van den Ham
2023-02-15
Een jaar geleden ben ik vanuit Hoppenbrouwers Techniek de samenwerking met Jordi aangegaan. Jordi verzorgt onze projectfotografie en daarnaast pakt hij ook regelmatig andere shoots op. Samen met Jordi hebben wij één stijl weten te creëren met onze fotografische content en onder andere onze nieuwe werken-bij website een geweldige look-and-feel weten te geven. Jordi is creatief, meedenkend en flexibel. Last minute aanvragen/wijzigingen zijn nooit een probleem. En daarnaast maakt hij gewoon prachtige foto’s! Wij zijn erg blij met deze samenwerking.
Indira van Veen
Indira van Veen
2023-01-16
Door de ervaring die The Creators Hub in huis heeft weten ze met weinig woorden iets moois neer te zetten. Wij hebben hierdoor een prachtige en duidelijke website. En de foto’s van onze projecten gemaakt door Jordi zijn precies zoals we hadden gehoopt. Een aanrader voor iedere onderneming een boost te geven.
Thym By Parkzicht
Thym By Parkzicht
2023-01-11
Voor diverse projecten samengewerkt met The Creators Hub. Fijne communicatie en leuke ideeën. Zijn flexibel in de samenwerking en weten de trends en ontwikkelingen binnen marketing goed te vertalen naar bruikbare campagnes.
Olav de Bruijn
Olav de Bruijn
2023-01-10
Een prettige samenwerking gehad met Jordi. Goede communicatie en snelle levering van foto's. Kortom ik zou zeker weer met hem samenwerken in te toekomst en is ook van harte aan te bevelen!
Denice Kingma
Denice Kingma
2022-11-08
Ontzettend te spreken over de kwaliteit van de content, zowel foto- als videografie. Stelt zich flexibel op om shoots in te kunnen plannen. Daarnaast heel tevreden over consultancy rondom campagne optimalisatie (google ADS & Meta). In korte tijd zijn onze campagnes beter meetbaar en zien we een duidelijke stijging in het aantal reserveringen voor locatie Mooie Boules Eindhoven. Kortom: all-round bureau voor online marketing!
Wikke Peters
Wikke Peters
2022-11-04
Fantastische foto's, gemaakt door Jordi Sloots. Snel geleverd en een zeer prettige communicatie!
Imke Vis
Imke Vis
2022-11-03
Samenwerken met Jordi is een feestje! Zelfs met aanvragen die kort dag zijn is hij zo flexibel als mogelijk en denkt hij graag mee. Of het nu voor een zakelijk evenement of een bruiloft is, Jordi weet wat te doen!

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat Google Ads voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

13 + 13 =