LinkedIn adverteren 

Bij The Creators Hub begrijpen we de kracht van effectieve online marketing, en LinkedIn is een belangrijk platform om je zakelijke doelen te bereiken. Ontdek waarom op LinkedIn adverteren een gamechanger is voor jouw bedrijf en hoe wij jou kunnen helpen.

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Snel schakelen

Alles in-house

Doordachte strategie

Jarenlange ervaring

2 + 15 =

LinkedIn adverteren 

Bij The Creators Hub begrijpen we de kracht van effectieve online marketing, en LinkedIn is een belangrijk platform om je zakelijke doelen te bereiken. Ontdek waarom adverteren op LinkedIn een gamechanger is voor jouw bedrijf en hoe wij ju kunnen helpen.

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Snel schakelen

Alles in-house

Doordachte strategie

Jarenlange ervaring

8 + 4 =

Waarom op LinkedIn adverteren?

LinkedIn is veel meer dan alleen een professioneel netwerk; het is een dynamisch platform dat bedrijven de kans biedt om hun merk op een unieke en doelgerichte manier te presenteren. LinkedIn telt dan ook meer dan 9 miljoen leden in Nederland.

Adverteren op LinkedIn stelt je in staat om specifiek te targeten op basis van functie, bedrijfstak, locatie en andere professionele criteria. Dit betekent dat je jouw boodschap direct kunt richten op degenen die het meest relevant zijn voor jouw bedrijf. 

LinkedIn adverteren
LinkedIn adverteren

Wat maakt LinkedIn interessant?

LinkedIn is gebouwd op het principe van professioneel netwerken. Adverteren op dit platform stelt je niet alleen in staat om jouw merk te promoten, maar ook om waardevolle relaties op te bouwen. Dit kan leiden tot samenwerkingen, partnerschappen en zelfs nieuwe klanten. Daarnaast is het het ideale platform wanneer jouw bedrijf zich richt op andere bedrijven. 

Adverteren op LinkedIn geeft je de mogelijkheid om jezelf en jouw bedrijf als autoriteit in jouw branche te positioneren. Ook kun je leads rechtstreek aanspreken en betrekken door middel van gesponsorde content, gesponsorde InMails en leadformulieren, wat resulteert in waardevolle zakelijke kansen.

Hoe gaan wij je helpen?

Bij The Creators Hub begrijpen we de nuances van LinkedIn adverteren. Ons team van social media experts en online marketeers staat klaar om op maat gemaakte LinkedIn-advertentiecampagnes te ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen. Content creatie nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Of je nu de zichtbaarheid wilt vergroten, leads wilt genereren of jouw autoriteit wilt versterken, wij hebben de expertise om het te realiseren. Daarnaast analyseren en koppelen we alles aan je terug. Doordat we social media, content en marketing in-house hebben, kunnen we alles goed op elkaar aan laten sluiten en samen met jou het beste resultaat ervan maken! Keertje vrijblijven sparren? Let’s talk!

LinkedIn adverteren

Wij werken voor toffe klanten

magioni pizza
fit bit logo
fuzetea logo
LinkedIn adverteren

5 voordelen van LinkedIn adverteren

Gerichte marketing

B2B mogelijkheden

Professionele doelgroep

Contentgericht platform

Opbouwen van autoriteit en verhoogde zichtbaarheid

LinkedIn adverteren

5 voordelen van LinkedIn adverteren

Gerichte marketing

B2B mogelijkheden

Professionele doelgroep

Contentgericht platform

Opbouwen van autoriteit en verhoogde zichtbaarheid

Tevreden klanten aan het woord

Mandy Adrichem
Mandy Adrichem
2023-07-18
We werken al jaren samen met Jordi als onze vaste fotograaf. Hij staat altijd voor ons klaar, is professioneel en vriendelijk!
Willem-Mathijs van der Aa
Willem-Mathijs van der Aa
2023-07-04
Hele fijne club om mee samen te werken. Snel schakelen en verstand van zaken!
WorldSkillsNL
WorldSkillsNL
2023-06-21
The Creators Hub kan goed inspelen op last minute verzoeken, schieten fantastische beelden en weten waar ze het over hebben. Wij zijn dan ook onwijs blij met de samenwerking en gaan deze de aankomende jaren voortzetten! 100% een aanrader!
Ilse van den Ham
Ilse van den Ham
2023-02-15
Een jaar geleden ben ik vanuit Hoppenbrouwers Techniek de samenwerking met Jordi aangegaan. Jordi verzorgt onze projectfotografie en daarnaast pakt hij ook regelmatig andere shoots op. Samen met Jordi hebben wij één stijl weten te creëren met onze fotografische content en onder andere onze nieuwe werken-bij website een geweldige look-and-feel weten te geven. Jordi is creatief, meedenkend en flexibel. Last minute aanvragen/wijzigingen zijn nooit een probleem. En daarnaast maakt hij gewoon prachtige foto’s! Wij zijn erg blij met deze samenwerking.
Indira van Veen
Indira van Veen
2023-01-16
Door de ervaring die The Creators Hub in huis heeft weten ze met weinig woorden iets moois neer te zetten. Wij hebben hierdoor een prachtige en duidelijke website. En de foto’s van onze projecten gemaakt door Jordi zijn precies zoals we hadden gehoopt. Een aanrader voor iedere onderneming een boost te geven.
Thym By Parkzicht
Thym By Parkzicht
2023-01-11
Voor diverse projecten samengewerkt met The Creators Hub. Fijne communicatie en leuke ideeën. Zijn flexibel in de samenwerking en weten de trends en ontwikkelingen binnen marketing goed te vertalen naar bruikbare campagnes.
Olav de Bruijn
Olav de Bruijn
2023-01-10
Een prettige samenwerking gehad met Jordi. Goede communicatie en snelle levering van foto's. Kortom ik zou zeker weer met hem samenwerken in te toekomst en is ook van harte aan te bevelen!
Denice Kingma
Denice Kingma
2022-11-08
Ontzettend te spreken over de kwaliteit van de content, zowel foto- als videografie. Stelt zich flexibel op om shoots in te kunnen plannen. Daarnaast heel tevreden over consultancy rondom campagne optimalisatie (google ADS & Meta). In korte tijd zijn onze campagnes beter meetbaar en zien we een duidelijke stijging in het aantal reserveringen voor locatie Mooie Boules Eindhoven. Kortom: all-round bureau voor online marketing!
Wikke Peters
Wikke Peters
2022-11-04
Fantastische foto's, gemaakt door Jordi Sloots. Snel geleverd en een zeer prettige communicatie!
Imke Vis
Imke Vis
2022-11-03
Samenwerken met Jordi is een feestje! Zelfs met aanvragen die kort dag zijn is hij zo flexibel als mogelijk en denkt hij graag mee. Of het nu voor een zakelijk evenement of een bruiloft is, Jordi weet wat te doen!

Veelgestelde vragen

Doen jullie ook op andere platformen adverteren?

Jazeker. Naast LinkedIn, adverteren wij ook op Instagram, TikTok en Facebook. Deze platformen zetten we apart in, maar gaan vaak ook samen in een complete campagne. 

Maken jullie de content zelf?

Naast onze marketeers en social media experts, hebben we ook content creators in-house. We komen dus graag bij je langs om professiolnele content te maken voor de advertenties, de website, promovideo, flyers etc. 

Welke levertijden hanteren jullie?

Dit verschilt per project. We kijken dan naar de complexiteit van de nabewerking, de hoeveelheid beeld, maar ook naar de wens van de klant.

Heb je spoed? Dan kunnen wij met ons team zeer snel handelen.

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat LinkedIn adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hier dan je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

5 + 6 =