LinkedIn adverteren 

Bij The Creators Hub begrijpen we de kracht van effectieve online marketing, en LinkedIn is een belangrijk platform om je zakelijke doelen te bereiken. Ontdek waarom op LinkedIn adverteren een gamechanger is voor jouw bedrijf en hoe wij jou kunnen helpen.

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Snel schakelen

Alles in-house

Doordachte strategie

Jarenlange ervaring

11 + 6 =

LinkedIn adverteren 

Bij The Creators Hub begrijpen we de kracht van effectieve online marketing, en LinkedIn is een belangrijk platform om je zakelijke doelen te bereiken. Ontdek waarom adverteren op LinkedIn een gamechanger is voor jouw bedrijf en hoe wij ju kunnen helpen.

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Snel schakelen

Alles in-house

Doordachte strategie

Jarenlange ervaring

14 + 3 =

Waarom op LinkedIn adverteren?

LinkedIn is veel meer dan alleen een professioneel netwerk; het is een dynamisch platform dat bedrijven de kans biedt om hun merk op een unieke en doelgerichte manier te presenteren. LinkedIn telt dan ook meer dan 9 miljoen leden in Nederland.

Adverteren op LinkedIn stelt je in staat om specifiek te targeten op basis van functie, bedrijfstak, locatie en andere professionele criteria. Dit betekent dat je jouw boodschap direct kunt richten op degenen die het meest relevant zijn voor jouw bedrijf. 

LinkedIn adverteren
LinkedIn adverteren

Wat maakt LinkedIn interessant?

LinkedIn is gebouwd op het principe van professioneel netwerken. Adverteren op dit platform stelt je niet alleen in staat om jouw merk te promoten, maar ook om waardevolle relaties op te bouwen. Dit kan leiden tot samenwerkingen, partnerschappen en zelfs nieuwe klanten. Daarnaast is het het ideale platform wanneer jouw bedrijf zich richt op andere bedrijven. 

Adverteren op LinkedIn geeft je de mogelijkheid om jezelf en jouw bedrijf als autoriteit in jouw branche te positioneren. Ook kun je leads rechtstreek aanspreken en betrekken door middel van gesponsorde content, gesponsorde InMails en leadformulieren, wat resulteert in waardevolle zakelijke kansen.

Hoe gaan wij je helpen?

Bij The Creators Hub begrijpen we de nuances van LinkedIn adverteren. Ons team van social media experts en online marketeers staat klaar om op maat gemaakte LinkedIn-advertentiecampagnes te ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen. Content creatie nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Of je nu de zichtbaarheid wilt vergroten, leads wilt genereren of jouw autoriteit wilt versterken, wij hebben de expertise om het te realiseren. Daarnaast analyseren en koppelen we alles aan je terug. Doordat we social media, content en marketing in-house hebben, kunnen we alles goed op elkaar aan laten sluiten en samen met jou het beste resultaat ervan maken! Keertje vrijblijven sparren? Let’s talk!

LinkedIn adverteren

Wij werken voor toffe klanten

magioni pizza
fit bit logo
fuzetea logo
LinkedIn adverteren

5 voordelen van LinkedIn adverteren

Gerichte marketing

B2B mogelijkheden

Professionele doelgroep

Contentgericht platform

Opbouwen van autoriteit en verhoogde zichtbaarheid

LinkedIn adverteren

5 voordelen van LinkedIn adverteren

Gerichte marketing

B2B mogelijkheden

Professionele doelgroep

Contentgericht platform

Opbouwen van autoriteit en verhoogde zichtbaarheid

Tevreden klanten aan het woord

Thomas van der Biezen
Thomas van der Biezen
2024-05-06
Ik maak voor mijn bedrijf OPUS pod al ruim 3 jaar gebruik van The Creators Hub als vaste creatieve partner voor fotografie en social media beheer. Fijne en kundige partij, die met je meedenkt. Het fijne aan de Creators Hub vind ik dat zij echt uitblinken in goede fotografie, een perfect startpunt voor je online aanwezigheid als merk; een (goede) foto zegt immers meer dan duizend woorden.
Jurgen Sloots
Jurgen Sloots
2024-04-30
The Creators Hub heeft ons fantastisch geholpen met o.a. foto shoots, drone opnames, social media, zoekwoordenonderzoek, SEO en SEA en webshop ondersteuning voor onze outdoor merken Buteo Photo Gear & Stealth Gear. Jordi & team, bedankt! Jurgen Sloots, Greentree64 B.V. | Valkenswaard
Carl Slenders
Carl Slenders
2024-04-24
Top bedrijf! Goed advies en kwaliteit!
Dave van Gulik
Dave van Gulik
2024-04-21
Jordi, Sanne en het team helpen je perfect op weg met de foto’s die je nodig hebt. Ze denken mee en met hun fantastische nieuwe locatie op Strijp-S krijg je hele gave foto’s! Dank je wel
Ísey Skyr
Ísey Skyr
2024-02-20
Super fijne partij om mee samen te werken. Flexibel, goede communicatie en betrouwbaar. Dikke aanrader!
Mandy Adrichem
Mandy Adrichem
2023-07-18
We werken al jaren samen met Jordi als onze vaste fotograaf. Hij staat altijd voor ons klaar, is professioneel en vriendelijk!
Willem-Mathijs van der Aa
Willem-Mathijs van der Aa
2023-07-04
Hele fijne club om mee samen te werken. Snel schakelen en verstand van zaken!
WorldSkillsNL
WorldSkillsNL
2023-06-21
The Creators Hub kan goed inspelen op last minute verzoeken, schieten fantastische beelden en weten waar ze het over hebben. Wij zijn dan ook onwijs blij met de samenwerking en gaan deze de aankomende jaren voortzetten! 100% een aanrader!
Ilse van den Ham
Ilse van den Ham
2023-02-15
Een jaar geleden ben ik vanuit Hoppenbrouwers Techniek de samenwerking met Jordi aangegaan. Jordi verzorgt onze projectfotografie en daarnaast pakt hij ook regelmatig andere shoots op. Samen met Jordi hebben wij één stijl weten te creëren met onze fotografische content en onder andere onze nieuwe werken-bij website een geweldige look-and-feel weten te geven. Jordi is creatief, meedenkend en flexibel. Last minute aanvragen/wijzigingen zijn nooit een probleem. En daarnaast maakt hij gewoon prachtige foto’s! Wij zijn erg blij met deze samenwerking.

Veelgestelde vragen

Doen jullie ook op andere platformen adverteren?

Jazeker. Naast LinkedIn, adverteren wij ook op Instagram, TikTok en Facebook. Deze platformen zetten we apart in, maar gaan vaak ook samen in een complete campagne. 

Maken jullie de content zelf?

Naast onze marketeers en social media experts, hebben we ook content creators in-house. We komen dus graag bij je langs om professiolnele content te maken voor de advertenties, de website, promovideo, flyers etc. 

Welke levertijden hanteren jullie?

Dit verschilt per project. We kijken dan naar de complexiteit van de nabewerking, de hoeveelheid beeld, maar ook naar de wens van de klant.

Heb je spoed? Dan kunnen wij met ons team zeer snel handelen.

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat LinkedIn adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hier dan je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

9 + 12 =