Tuinkantoren van Opus Pod

Project Case

Klant

Opus pod

Team

Jordi

Dienst

Fotografie & Videografie

Categorie

Tuinkantoren.

Thuiswerken is de afgelopen jaren steeds normaler geworden. Voordat we met zijn allen massaal thuis kwamen te zitten timmerde Opus Pod al aan de weg met hun tuinkantoren. Een geweldig mooi gedesignede pod die je kunt gebruiken als extra leef -of werkruimte. Wij waren vanaf het begin fan en zijn blij dat we al een jaar of 3 prettig samenwerken!

Foto van een tuinkantoor in een tuin van Opus Pod.

Meer over Opus Pod

Vakmanschap, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Dat zijn de kernwaarden die Opus Pod zichzelf toedicht, naast hun prachtige designs. Naast het stuk extra woon -of werkruimte zijn de pods met hun houten uitstraling ook nog eens echte eyecatchers. Je buren kunnen niet anders dan enigzins jaloers over de schutting gluren wanneer er een pod is geplaatst.

De pods zijn er in diverse formaten die je volledig naar eigen wens kunt inrichten. De Alpha en Beta modellen variëren van 7,5m2 tot 32m2 en met de 3D configurator maak jij hem volledig op maat.

Onze samenwerking

Wij werken sinds een jaar of drie samen met Opus Pod op het gebied van content creatie. Met enige regelmatig bezoeken we projecten door heel Nederland waarbij we Opus weer voorzien van nieuw beeldmateriaal. Wij verzorgen zowel de fotografie als videografie en leveren dit inclusief professionele nabewerking aan.

We houden hierbij rekening met het feit dat Opus Pod deze afbeeldingen zowel voor social media, advertenties en hun website gebruikt. Het meedenken staat bij ons altijd centraal en zo komen we met Opus Pod altijd tot het ideale resultaat. Zelf vinden wij het geweldig om de beelden dan vervolgens weer op de homepage voorbij te zien komen. Daar doe je het voor, toch?

Tuinkantoor van Opus Pod.
tuinkantoor opus pod

Ons werk in de praktijk

We haalden het al even aan, maar onze content wordt door Opus Pod niet alleen op social media, maar ook in advertenties en op hun website gebruikt. Hieronder een kleine selectie van wat beelden die we voor ze hebben geschoten.

laptop met de website van opus pod.

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

11 + 5 =