FITBIT NEDERLAND

Project Case

Klant

Fitbit Nederland

Team

Jordi 

Dienst

Fotografie

Categorie

Content, Apps

Je nieuwe PR vastleggen? Je slaap tracken? Of checken wat je gemiddelde hartslag in rust is? De smartwatches van Fitbit hebben talloze functies en blijven zichzelf doorontwikkelen.

Sinds een jaar of twee schieten wij op regelmatige basis content voor de devices van Fitbit of van hun aanwezigheid op events zoals Healthyfest.

Kers op de taart? In de app staan tientallen beelden van oefeningen die wij schoten!

Wat hebben we gerealiseerd?

Omdat de devices van Fitbit zich in rap tempo opvolgen blijft er een constante vraag naar content. Los van de productfoto’s zijn foto’s met ambassadeurs, echte sporters en alles daartussen voor Fitbit zeer welkom. Precies dat wisten we de afgelopen jaren, in samenwerking met Fitbit, te realiseren. Zo legden we onder andere beelden op Healthyfest vast, schoten we een lanceringsevent op Texel én diverse events met Fitbit ambassadeurs.

Deze content wordt onder andere gebruikt op de website en social kanalen van Fitbit en hun ambassadeurs waarmee ze langdurige samenwerkingen hebben opgezet. 

 

Uitingen in de praktijk

Na bovenstaande ben jij natuurlijk benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet. Hieronder nog wat voorbeelden van de zaken die wij voor Fitbit Nederland hebben gecreëerd!

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

9 + 10 =