Fotografie voor Polar Benelux

Project Case

Klant

Polar Benelux

Team

Jordi

Dienst

Fotografie

Categorie

Sporthorloges

Polar Benelux zit al heel wat jaren in de game en is producent van diverse slimme horloges, hartslagmeters, fietscomputers en andere accessoires. Nadat we met onze blog www.fitdutchies.nl al eens deelnamen aan een evenement van Polar mochten we nu vanuit The Creators Hub aan de slag om content te creëren. De fotografie voor Polar vond plaats op twee verschillende dagen en locaties. 

foto van een model met een sporthorloge van Polar Nederland.

 

Onze samenwerking

Nadat we werden benaderd door Polar Benelux om samen nieuwe content voor hun social kanalen te creëren schoten we uit de startblokken. We bespraken de shootlocaties, het moodboard en werkten samen met ambassadeurs van het merk. De shoot vond plaats in de zomerperiode en daarbij kan het harde licht soms lastiger zijn. Met behulp van de juiste camera -en lichttechnieken hebben we beeld weten neer te zetten waar de klant erg blij mee was.

Polar sporthorloge
Lifestyle shoot voor polar nederland.
Model met een sporthorloge van Polar.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten zoals fotografie of videografie? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken of we elkaar ergens mee kunnen helpen. Vul onderstaand contactformulier in of mail ons via info@thecreatorshub.nl. Spreken we je snel?

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

15 + 10 =