TikTok voor bedrijven

TikTok is niet meer weg te denken uit een online marketing strategie. Maak gebruik van short form video content die scoort. TikTok marketing is nieuw, er zijn veel kansen en wij zijn het bureau om mee samen te werken.

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Snel schakelen

Creatie van TikTok content & strategie

Videografie & montage

Jarenlange ervaring & snelle levering

4 + 1 =

TikTok voor bedrijven

TikTok is niet meer weg te denken uit een online marketing strategie. Maak gebruik van short form video content die scoort. TikTok marketing is nieuw, er zijn veel kansen en wij zijn het bureau om mee samen te werken.

Klanten beoordelen ons met een 5/5

Snel schakelen

Creatie van TikTok content & strategie

Videografie & montage

Jarenlange ervaring & snelle levering

15 + 10 =

TikTok marketing bureau

Met een TikTok marketing bureau kan je jouw TikTok kanaal naar een hoger niveau brengen. Met TikTok is het belangrijk om met jouw korte video’s in te spelen op trends. Deze korte video’s hebben de toekomst.

Naast het inspelen op trends kan je ook denken aan grappige video’s, spraakmakende fragmenten en alles wat daar tussen valt. Dit alles moet matchen met de strategie die jij wilt uitdragen.

De strategie achter de content is heel belangrijk. Door een goede strategie kan je ook het creëren van de content zo goed mogelijk uitvoeren. Naast dat je een bepaalde kwaliteit wilt hebben, is ook de kwantiteit belangrijk. Je wilt zoveel mogelijk content uit een shoot halen. Gelukkig hebben wij hier meer dan genoeg ervaring mee omdat we TikTok voor meerdere bedrijven inzetten.

 

Onmisbaar voor bedrijven

Als je het ons vraagt, is TikTok onmisbaar voor bedrijven. Met TikTok kan je niet alleen potentiële klanten voor jouw product bereiken, maar ook gasten voor je horeca onderneming of personeel werven.

TikTok wordt steeds vaker gebruikt als zoekmachine. Door ook hier aanwezig te zijn kan je jouw vindbaarheid verhogen. Uiteindelijk wil je als bedrijf gevonden worden, toch? Door dat wij niet alleen op TikTok focussen maar een volledig online marketing bureau zijn weten we precies hoe dit spelletje werkt.

Met ons team kunnen we dus niet alleen jouw TikTok uit handen nemen, maar ook ondersteunen bij zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren. Alles onder één dak.

Wij werken voor toffe klanten

magioni pizza
fit bit logo
fuzetea logo

5 voordelen van TikTok marketing voor bedrijven

Snelle levering & online resultaat

Korte scrips met kans op viraliteit

Inspelen op trends

Denken mee in het proces

Naast kwaliteit ook kwantiteit

5 voordelen van TikTok marketing voor bedrijven

Snelle levering & online resultaat

Korte scrips met kans op viraliteit

Inspelen op trends

Denken mee in het proces

Naast kwaliteit ook kwantiteit

Tevreden klanten aan het woord

Mandy Adrichem
Mandy Adrichem
2023-07-18
We werken al jaren samen met Jordi als onze vaste fotograaf. Hij staat altijd voor ons klaar, is professioneel en vriendelijk!
Willem-Mathijs van der Aa
Willem-Mathijs van der Aa
2023-07-04
Hele fijne club om mee samen te werken. Snel schakelen en verstand van zaken!
WorldSkillsNL
WorldSkillsNL
2023-06-21
The Creators Hub kan goed inspelen op last minute verzoeken, schieten fantastische beelden en weten waar ze het over hebben. Wij zijn dan ook onwijs blij met de samenwerking en gaan deze de aankomende jaren voortzetten! 100% een aanrader!
Ilse van den Ham
Ilse van den Ham
2023-02-15
Een jaar geleden ben ik vanuit Hoppenbrouwers Techniek de samenwerking met Jordi aangegaan. Jordi verzorgt onze projectfotografie en daarnaast pakt hij ook regelmatig andere shoots op. Samen met Jordi hebben wij één stijl weten te creëren met onze fotografische content en onder andere onze nieuwe werken-bij website een geweldige look-and-feel weten te geven. Jordi is creatief, meedenkend en flexibel. Last minute aanvragen/wijzigingen zijn nooit een probleem. En daarnaast maakt hij gewoon prachtige foto’s! Wij zijn erg blij met deze samenwerking.
Indira van Veen
Indira van Veen
2023-01-16
Door de ervaring die The Creators Hub in huis heeft weten ze met weinig woorden iets moois neer te zetten. Wij hebben hierdoor een prachtige en duidelijke website. En de foto’s van onze projecten gemaakt door Jordi zijn precies zoals we hadden gehoopt. Een aanrader voor iedere onderneming een boost te geven.
Thym By Parkzicht
Thym By Parkzicht
2023-01-11
Voor diverse projecten samengewerkt met The Creators Hub. Fijne communicatie en leuke ideeën. Zijn flexibel in de samenwerking en weten de trends en ontwikkelingen binnen marketing goed te vertalen naar bruikbare campagnes.
Olav de Bruijn
Olav de Bruijn
2023-01-10
Een prettige samenwerking gehad met Jordi. Goede communicatie en snelle levering van foto's. Kortom ik zou zeker weer met hem samenwerken in te toekomst en is ook van harte aan te bevelen!
Denice Kingma
Denice Kingma
2022-11-08
Ontzettend te spreken over de kwaliteit van de content, zowel foto- als videografie. Stelt zich flexibel op om shoots in te kunnen plannen. Daarnaast heel tevreden over consultancy rondom campagne optimalisatie (google ADS & Meta). In korte tijd zijn onze campagnes beter meetbaar en zien we een duidelijke stijging in het aantal reserveringen voor locatie Mooie Boules Eindhoven. Kortom: all-round bureau voor online marketing!
Wikke Peters
Wikke Peters
2022-11-04
Fantastische foto's, gemaakt door Jordi Sloots. Snel geleverd en een zeer prettige communicatie!
Imke Vis
Imke Vis
2022-11-03
Samenwerken met Jordi is een feestje! Zelfs met aanvragen die kort dag zijn is hij zo flexibel als mogelijk en denkt hij graag mee. Of het nu voor een zakelijk evenement of een bruiloft is, Jordi weet wat te doen!

Wat is short form video? Hier een telefoon waarop een short form video wordt vertoond.

Zo werkt het

1: Wensen afstemmen

Samen bekijken in een gesprek wat de wensen zijn van jouw bedrijf.

2: Plannen van een datum

Met ons flexibele team plannen we een datum in die past in jullie agenda.

3: Videografie

Tijdens de shootdag zorgen wij voor de video’s en scripts en helpen we zodat iedereen zich op zijn gemakt voelt. Ook dat hoort bij ons werk. 

4: Oplevering

Na de shoot leveren wij zo snel mogelijk de beelden op. Uiteraard in overleg met jou als het aankomt op leverdatum, kleurgebruik en hoeveelheid beeld. 

Veelgestelde vragen

Hoe lang zijn jullie op locatie bezig?

Dit is per situatie anders. Afhankelijk van wat wij afspreken kunnen we een tijdslot of dag inplannen. Wij kijken niet op de minuut en gaan altijd voor het beste resultaat.

Werken jullie in heel Nederland?

Yes, wij werken in heel Nederland. Daarnaast zijn we ook beschikbaar voor klussen in het buitenland indien nodig. Zo zijn de afgelopen jaren onder andere in Brazilië, Polen, België, Duitsland, Curaçao en Spanje aan het werk geweest.

Welke levertijden hanteren jullie?

Dit verschilt per project. We kijken dan naar de complexiteit van de nabewerking, de hoeveelheid beeld, maar ook naar de wens van de klant.

Heb je spoed? Dan kunnen wij met ons team zeer snel handelen.

Wat als een shoot door het weer of andere omstandigheden wordt geannuleerd?

We leven in Nederland, wij snappen je volkomen. Wij boeken de shoot in overleg kosteloos om naar een andere datum. Wij hebben veel in de hand, maar soms heb je gewoon medewerking van het weer nodig, toch?

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat tiktok marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hier dan je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

15 + 15 =