Online marketing stage

Een online marketing stage, jouw stap naar het bedrijfsleven. Dat kan spannend zijn! Met alle mooie projecten en klanten waarvoor we werken vinden wij ons werk elke dag nog steeds spannend en een enorme leerschool. Benieuwd? Lees snel verder!

Ben jij de online marketeer in spé die wij zoeken?

 

Vacature: online marketing stage
Locatie: Eindhoven
Periode: februari t/m juni (anders mogelijk)

Ben jij een enthousiaste student met een passie voor online marketing? Wil je hands-on ervaring opdoen in een creatieve omgeving en leren van ervaren professionals in de branche? Dan ben je bij The Creators Hub aan het juiste adres!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Online Marketing bij The Creators Hub krijg je de kans om betrokken te zijn bij alle aspecten van online marketing. Je belangrijkste taken zullen onder andere zijn:

 • SEO-optimalisatie: Ondersteuning bij het uitvoeren van SEO-analyses en het optimaliseren van websites voor zoekmachines.
 • SEA-campagnes: Assisteren bij het opzetten en beheren van online advertentiecampagnes, inclusief Google Ads.
 • E-mailmarketing: Bijdragen aan e-mailmarketingcampagnes, inclusief het creëren van boeiende content.

De stage in een notendop:

 • Jij wordt de trendspotter van onze branche en duikt diep in de meest nieuwe ontwikkelingen;
 • Je brengt frisse ideeën in tijdens strategische brainstormsessies;
 • Je analyseert de prestaties van onze online marketing en past onze strategieën aan op basis van waardevolle data!

 

Foto van een SEO specialist die een keyword onderzoek doet.

Over jou:

 • Je bent studerend aan een relevante opleiding, bij voorkeur in marketing, communicatie of een vergelijkbaar vakgebied;
 • Goede communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Initiatief nemen zit in je DNA;
 • Je hebt een creatief denkvermogen en oog voor detail.

Wat bieden wij?

 • Een gezellige, informele werksfeer met korte lijntjes;
 • Een plek waar je kunt groeien, leren en daadwerkelijk het verschil kunt maken in de marketingbranche;
 • Een passende stagevergoeding.

   Enthousiast geworden? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar personeel@thecreatorshub.nl en misschien maak je binnenkort deel uit van onze hub!

   Resultaten

   Recente klantcases met mooie resultaten

   Resultaat, daar draait het om. Bekijk hier onze klantcases. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

   Tevreden klanten aan het woord

   Mandy Adrichem
   Mandy Adrichem
   2023-07-18
   We werken al jaren samen met Jordi als onze vaste fotograaf. Hij staat altijd voor ons klaar, is professioneel en vriendelijk!
   Willem-Mathijs van der Aa
   Willem-Mathijs van der Aa
   2023-07-04
   Hele fijne club om mee samen te werken. Snel schakelen en verstand van zaken!
   WorldSkillsNL
   WorldSkillsNL
   2023-06-21
   The Creators Hub kan goed inspelen op last minute verzoeken, schieten fantastische beelden en weten waar ze het over hebben. Wij zijn dan ook onwijs blij met de samenwerking en gaan deze de aankomende jaren voortzetten! 100% een aanrader!
   Ilse van den Ham
   Ilse van den Ham
   2023-02-15
   Een jaar geleden ben ik vanuit Hoppenbrouwers Techniek de samenwerking met Jordi aangegaan. Jordi verzorgt onze projectfotografie en daarnaast pakt hij ook regelmatig andere shoots op. Samen met Jordi hebben wij één stijl weten te creëren met onze fotografische content en onder andere onze nieuwe werken-bij website een geweldige look-and-feel weten te geven. Jordi is creatief, meedenkend en flexibel. Last minute aanvragen/wijzigingen zijn nooit een probleem. En daarnaast maakt hij gewoon prachtige foto’s! Wij zijn erg blij met deze samenwerking.
   Indira van Veen
   Indira van Veen
   2023-01-16
   Door de ervaring die The Creators Hub in huis heeft weten ze met weinig woorden iets moois neer te zetten. Wij hebben hierdoor een prachtige en duidelijke website. En de foto’s van onze projecten gemaakt door Jordi zijn precies zoals we hadden gehoopt. Een aanrader voor iedere onderneming een boost te geven.
   Thym By Parkzicht
   Thym By Parkzicht
   2023-01-11
   Voor diverse projecten samengewerkt met The Creators Hub. Fijne communicatie en leuke ideeën. Zijn flexibel in de samenwerking en weten de trends en ontwikkelingen binnen marketing goed te vertalen naar bruikbare campagnes.
   Olav de Bruijn
   Olav de Bruijn
   2023-01-10
   Een prettige samenwerking gehad met Jordi. Goede communicatie en snelle levering van foto's. Kortom ik zou zeker weer met hem samenwerken in te toekomst en is ook van harte aan te bevelen!
   Denice Kingma
   Denice Kingma
   2022-11-08
   Ontzettend te spreken over de kwaliteit van de content, zowel foto- als videografie. Stelt zich flexibel op om shoots in te kunnen plannen. Daarnaast heel tevreden over consultancy rondom campagne optimalisatie (google ADS & Meta). In korte tijd zijn onze campagnes beter meetbaar en zien we een duidelijke stijging in het aantal reserveringen voor locatie Mooie Boules Eindhoven. Kortom: all-round bureau voor online marketing!
   Wikke Peters
   Wikke Peters
   2022-11-04
   Fantastische foto's, gemaakt door Jordi Sloots. Snel geleverd en een zeer prettige communicatie!
   Imke Vis
   Imke Vis
   2022-11-03
   Samenwerken met Jordi is een feestje! Zelfs met aanvragen die kort dag zijn is hij zo flexibel als mogelijk en denkt hij graag mee. Of het nu voor een zakelijk evenement of een bruiloft is, Jordi weet wat te doen!