Online marketing stage

Een online marketing stage, jouw stap naar het bedrijfsleven. Dat kan spannend zijn! Met alle mooie projecten en klanten waarvoor we werken vinden wij ons werk elke dag nog steeds spannend en een enorme leerschool. Benieuwd? Lees snel verder!

Ben jij de online marketeer in spé die wij zoeken?

 

Vacature: online marketing stage
Locatie: Eindhoven

Ben jij een enthousiaste student met een passie voor online marketing? Wil je hands-on ervaring opdoen in een creatieve omgeving en leren van ervaren professionals in de branche? Dan ben je bij The Creators Hub aan het juiste adres!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Online Marketing bij The Creators Hub krijg je de kans om betrokken te zijn bij alle aspecten van online marketing. Je belangrijkste taken zullen onder andere zijn:

 • SEO-optimalisatie: Ondersteuning bij het uitvoeren van SEO-analyses en het optimaliseren van websites voor zoekmachines.
 • SEA-campagnes: Assisteren bij het opzetten en beheren van online advertentiecampagnes, inclusief Google Ads.
 • E-mailmarketing: Bijdragen aan e-mailmarketingcampagnes, inclusief het creëren van boeiende content.

De stage in een notendop:

 • Jij wordt de trendspotter van onze branche en duikt diep in de meest nieuwe ontwikkelingen;
 • Je brengt frisse ideeën in tijdens strategische brainstormsessies;
 • Je analyseert de prestaties van onze online marketing en past onze strategieën aan op basis van waardevolle data!

 

Foto van een SEO specialist die een keyword onderzoek doet.

Over jou:

 • Je bent studerend aan een relevante opleiding, bij voorkeur in marketing, communicatie of een vergelijkbaar vakgebied;
 • Goede communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Initiatief nemen zit in je DNA;
 • Je hebt een creatief denkvermogen en oog voor detail.

Wat bieden wij?

 • Een gezellige, informele werksfeer met korte lijntjes;
 • Een plek waar je kunt groeien, leren en daadwerkelijk het verschil kunt maken in de marketingbranche;
 • Een passende stagevergoeding.

   Enthousiast geworden? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar work@thecreatorshub.nl en misschien maak je binnenkort deel uit van onze hub!

   Resultaten

   Recente klantcases met mooie resultaten

   Resultaat, daar draait het om. Bekijk hier onze klantcases. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

   Tevreden klanten aan het woord

   Thomas van der Biezen
   Thomas van der Biezen
   2024-05-06
   Ik maak voor mijn bedrijf OPUS pod al ruim 3 jaar gebruik van The Creators Hub als vaste creatieve partner voor fotografie en social media beheer. Fijne en kundige partij, die met je meedenkt. Het fijne aan de Creators Hub vind ik dat zij echt uitblinken in goede fotografie, een perfect startpunt voor je online aanwezigheid als merk; een (goede) foto zegt immers meer dan duizend woorden.
   Jurgen Sloots
   Jurgen Sloots
   2024-04-30
   The Creators Hub heeft ons fantastisch geholpen met o.a. foto shoots, drone opnames, social media, zoekwoordenonderzoek, SEO en SEA en webshop ondersteuning voor onze outdoor merken Buteo Photo Gear & Stealth Gear. Jordi & team, bedankt! Jurgen Sloots, Greentree64 B.V. | Valkenswaard
   Carl Slenders
   Carl Slenders
   2024-04-24
   Top bedrijf! Goed advies en kwaliteit!
   Dave van Gulik
   Dave van Gulik
   2024-04-21
   Jordi, Sanne en het team helpen je perfect op weg met de foto’s die je nodig hebt. Ze denken mee en met hun fantastische nieuwe locatie op Strijp-S krijg je hele gave foto’s! Dank je wel
   Ísey Skyr
   Ísey Skyr
   2024-02-20
   Super fijne partij om mee samen te werken. Flexibel, goede communicatie en betrouwbaar. Dikke aanrader!
   Mandy Adrichem
   Mandy Adrichem
   2023-07-18
   We werken al jaren samen met Jordi als onze vaste fotograaf. Hij staat altijd voor ons klaar, is professioneel en vriendelijk!
   Willem-Mathijs van der Aa
   Willem-Mathijs van der Aa
   2023-07-04
   Hele fijne club om mee samen te werken. Snel schakelen en verstand van zaken!
   WorldSkillsNL
   WorldSkillsNL
   2023-06-21
   The Creators Hub kan goed inspelen op last minute verzoeken, schieten fantastische beelden en weten waar ze het over hebben. Wij zijn dan ook onwijs blij met de samenwerking en gaan deze de aankomende jaren voortzetten! 100% een aanrader!
   Ilse van den Ham
   Ilse van den Ham
   2023-02-15
   Een jaar geleden ben ik vanuit Hoppenbrouwers Techniek de samenwerking met Jordi aangegaan. Jordi verzorgt onze projectfotografie en daarnaast pakt hij ook regelmatig andere shoots op. Samen met Jordi hebben wij één stijl weten te creëren met onze fotografische content en onder andere onze nieuwe werken-bij website een geweldige look-and-feel weten te geven. Jordi is creatief, meedenkend en flexibel. Last minute aanvragen/wijzigingen zijn nooit een probleem. En daarnaast maakt hij gewoon prachtige foto’s! Wij zijn erg blij met deze samenwerking.