Foodfotografie Hout Strijp S

Project Case

Klant

Hout Strijp

Team

Jordi

Dienst

Fotografie

Categorie

Foodfotografie

Over Hout Strijp

Het restaurant, gevestigd in het SX-gebouw op Strijp-S waar ze mooie vergaderruimtes hebben met diverse arrangementen, biedt een sfeervolle omgeving. Bij Hout kun je terecht voor een Napolitaanse pizza uit houtgestookte oven. Napolitaanse pizza? Dat is pizza zoals hij ooit bedoeld is met zeer smaakvol deeg. En we all love deeg, toch? Dé basis voor een goede pizza.

 

Foodfotografie

Onze samenwerking

Inmiddels werken we al weer een hele tijd samen met Hout op het gebied van fotografie. Daarnaast hielpen we ze een tijd geleden aan een echte Italiaanse pizzabakker met een succesvolle advertentiecampagne. Hout heeft een ruime kaart met geweldige gerechten die we op regelmatige basis vastleggen. Deze beelden gebruiken zij dan weer in hun marketing communicatie uitingen zoals de website, social media kanalen en flyers. Nice!

Foodfotografie Hout
Foodfotografie Hout
Foodfotografie Hout Strijp
Foodfotografie HOUT
Foodfotografie Hout Strijp S

Food fotografie

Eten en drinken is niet alleen iets om te proeven, maar tegenwoordig ook een ervaring die je wil delen. Met je vrienden tijdens een verjaardag of online op social media. Food fotografie is dus een belangrijk aspect dat op meerdere fronten kan worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan de opvulling voor de website, menukaart en advertenties zoals Hout dat doet. Ons team van content creators staan klaar om jou hierbij te helpen!

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten zoals fotografie of videografie? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken of we elkaar ergens mee kunnen helpen. Vul onderstaand contactformulier in of mail ons via info@thecreatorshub.nl. Spreken we je snel?

GRATIS ADVIESGESPREK?
Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

 

 

2 + 5 =