Hoe omzeil je de wachtlijst van ChatGPT-4?

dec 12, 2023SEO0 Reacties

De wachtlijst van ChatGPT-4 duurt al weken…

Wij stonden al enige tijd op de wachtlijst van de vernieuwde ChatGPT. Toen we het wat lang vonden duren zijn we toch maar eens op onderzoek uitgegaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Nu blijkt dat je de wachtlijst kunt omzeilen..

Hoe kun je nu al gebruik maken van ChatGPT-4?

Schijnbaar kun je de wachtlijst skippen door direct naar de betaalpagina te gaan via een url. Heb je al een ChatGPT account? Dan kun je op de volgende link klikken, je betaling voldoen en direct gebruik maken van de vernieuwde versie. Hoe lang deze ”hack” nog werkt durven wij niet te zeggen, maar doe er je voordeel mee.

ChatGPT-4 op een scherm waarmee je de wachtlijst omzeilt.

Draait ChatGPT-4 al op volledige capaciteit?

Nee. Je kunt op dit moment 40 zoekopdrachten invoeren per tijdsbestek van 3 uur. Wij zijn nog niet tegen deze beperking aangelopen, maar we wilden het toch even delen. Daarnaast gaat de output een stuk trager dan ChatGPT-3.5.

Meer over ChatGPT-4 en een vergelijking met Gemini?

In deze blog schreven we vooral meer over de nieuwe Gemini van Google. Op een aantal punten vergeleken we Gemini ook met ChatGPT-4. Wellicht een handig artikel als je beide tools eens flink onder de loep wil nemen.

Meer weten over online marketing? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

author avatar
Jordi Sloots
Jarenlange ervaring in social media en fotografie. Runde jarenlang een blog met 300.000 bezoekers per maand en besloot toen zijn agency te lanceren.

GRATIS ADVIESGESPREK?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? We doen graag eens een (digitale) bak koffie met je!

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

7 + 11 =