Wat zijn gratis marketing Google certificaten om te behalen?

mrt 1, 2023Marketing0 Reacties

Wil jij je kennis over digital advertising up-to-date houden en beter voorbereid zijn om campagnes op te zetten en te analyseren in Google Ads? Krijg meer informatie over de voordelen van Google certificaten in dit artikel.

De voordelen van Google certificeringen op het gebied van online marketing

Op de hoogte blijven van de laatste en nieuwste trends is enorm belangrijk. Je wilt als bedrijf relevant zijn voor je doelgroep. Met de cursussen van Google kun je jouw kennis testen en up-to-date houden. Het mooiste van het halen van Google Certificaten is dat ze gratis zijn. Welke voordelen het behalen van een Google certificaat nog meer heeft, lees je in dit artikel.

Waarom Google Certificaten behalen?

Het is van cruciaal belang om basiskennis te hebben van de fundamenten van online marketing. Deze kennis kun je halen uit de cursussen van Google. Omdat Google regelmatig updates uitvoert, is het belangrijk om als bedrijf bij te blijven met deze ontwikkelingen. Door Google certificaten te behalen, ben je er zeker van dat je op de hoogte blijft van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van digital advertising.

Bovenaan de zoekresultaten van Google

Elk bedrijf wil bovenaan de zoekresultaten van Google staan. Niemand kijkt namelijk naar de tweede pagina. Met het behalen van een Google certificaat krijg je hier de kans voor. Een belangrijk onderdeel binnen online marketing is namelijk de vindbaarheid van je website. Er zijn in de basis twee manieren om hogerop te komen in Google: via Google Ads en via Search Engine Optimization (SEO). Met Google Ads maak je advertentie met zoekwoorden. Wanneer iemand zoekt naar een zoekwoord dat in jouw campagne voorkomt, kan jouw advertentie in de zoekresultaten verschijnen.

 

Google certificeringen behalen.

 

Verschillende soorten cursussen van Google

Google biedt verschillende cursussen aan in de Google Skillshop. De belangrijkste en beste categorie om mee te beginnen is de categorie waarin de verschillende campagnetypen van Google Ads worden behandeld. 

Als je meer wilt weten over zoekcampagnes, kun je starten met de cursus ‘Google Ads Search’. Wil je adverteren met je producten? Volg dan de cursus ‘Shopping-advertenties’.

Je kunt ook je kennis vergroten over het adverteren met video’s in het YouTube netwerk. Deze cursus heet ‘Google Ads Video’.

Er zijn dus verschillende cursussen waarmee je jouw kennis kunt aanscherpen. Je kunt ook een specialist inschakelen die al deze informatie al tot zijn beschikking heeft. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op als je wilt dat wij jou helpen.

 

Meer interessante artikelen?

Wordt Threads van META het nieuwe Twitter?

Alles over Threads op een rijtje Je hebt het vast al wel voorbij zien komen, Threads. Dit is het nieuwe onderdeel van moederbedrijf META. Naast Facebook, Instagram en WhatsApp heeft META nu dus een Twitter-achtig platform. Ze willen hiermee dus ook de strijd aangaan...

De voordelen van user generated content.

In het tijdperk van sociale media en online interactie heeft User Generated Content (UGC) zich ontwikkeld tot een van de meest waardevolle en krachtige middelen voor merken, bedrijven en gemeenschappen. UGC, is in essentie inhoud die door gebruikers wordt gecreëerd en...

LinkedIn schrapt functies voor creators: Wat betekent dit voor jou?

Ben jij een actieve gebruiker van LinkedIn? Dan heb je wellicht al gehoord over de recente veranderingen op het platform. In dit blog gaan we dieper in op het nieuws dat LinkedIn enkele functies voor makers heeft verwijderd en wat dit betekent voor zowel individuele...

De toekomst van emailmarketing

Er zijn meerdere redenen waarom e-mailmarketing onmisbaar is binnen de marketing van jouw bedrijf. Wij durven zelfs wel te stellen dat het een van de meest toekomstbestendige opties is voor jouw marketingmix. Over e-mailmarketing Social media apps komen en gaan, maar...

Online marketing: De marketing trends van 2023

Het digitale landschap verandert razendsnel tegenwoordig. Het is mogelijk om volledig remote vanaf je laptop in Bali te werken. Maar anderzijds is het bijna onmogelijk om 6 maanden offline te gaan en nog up-to-date te blijven. Juist omdat dit zo snel verandert hebben...

Kom jij ons team versterken?

Wil jij het team van The Creators Hub versterken met jouw unieke kwaliteiten? We komen graag met je in contact.

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen voor verdere details.

 

 

10 + 1 =